coiechan 發表於 2023-1-20 16:55:00

會x城正氣見聞錄

會x鄉正氣睹聞錄

話道我去到禍頭新心岸睹唔到義衰,道去呢間睹識睹識.

$68中式 2身1足 去馬

果個花灑d火力鬼咁年夜,又下,挨降黎恰似係瀑佈練功一樣,幾年夜俾佢沖下d肉啦!鬆下先!

睹識完年夜堂,有個下下肥肥既部少物體問我,講左俾佢聽房以後,佢居然便咁叫我上去,又唔領路,初黎步到,識鬼咩,癡住一對男女一齊跟另一個物體上去.

上樓睹到個ok既係前臺,同另一個部少定效勞員講佢降中既話便佢啦!

一陣囡囡黎,皆唔記得係唔係佢啦!面解?正係本文既心臟天帶.

帶左我房以後,睹到斷絕掛佈,一定係女仔推油,又睹到裏個玻璃窗遮唔哂,一睇,男技師,.......嘩............

不外,一陣條友便局部遮哂

按按下,去下茅廁,番黎睹到斷絕無左塊佈,但睹到兩個足枕,不外,成間房熄左燈,又睹劈面門邊排左佈,走個男技師出黎,皆幾令仔啦,黑白皙.

一陣另一邊又一對技師主顧閉係既男女黎,係bg話我知 一睇,又幾令仔. 汗顏.

bg話日式好死意, 我同佢講能夠係.....既本果,佢叫我去試.

又話道熄燈間房d人走哂後,保安黎汁被同汁房,bg話係查下佢天有沒有攪家,

我話女既該當查床單.

陳述完啦!能夠ching已睹慣瞭.

彭832 發表於 2023-2-23 09:44:42

幫幫頂頂!!

东边是黄海 發表於 2024-1-4 06:17:58

幫你頂下哈!!

何幕之之rl 發表於 2024-1-10 23:35:29

小手一抖,積分到手!

知足常乐77 發表於 2024-1-14 08:16:23

好帖,來頂下

小珍248 發表於 2024-2-17 13:14:07

找到好貼不容易,我頂你了,謝了
頁: [1]
查看完整版本: 會x城正氣見聞錄