coiechan 發表於 2023-1-20 16:50:24

這星期終於去瞭羅湖王馬

那禮拜末於去瞭羅湖王馬

老相好囡囡放假,一於轉場......去左王馬

第一次去,問心位好易找,好D去錯第兩講 假如Ching門之前唔提下,皆壹定留神到,大概唔敢去馬。

上到去處所皆OK,跟腳按足,囡囡唔靚,力火手藝能夠,不外按按下會得提我5時前上房-20......抵讚

快快上房,果為冇乜心火,是但啦......隻知攝生好玩D 去者芳華可笑容,OK。PART 1按背正骨火準Goodddd
pp降油,跟腳代代比那不斷率 快快叫STOP唔係便走水
回身前裏,推起帳蓬,除褲便打擊,我話隻按線線便得喇 唔洗一定挨出泥......小我私家愛好......囡囡便話挨唔挨出泥皆要100毛主席,好出得泥玩,預左制 睇下好唔好玩.PART 2 皆OK床邊挨腳球,最初皆係出左,囡囡齊程可笑容,幾號無記渾係@定*,總之單號,齊程皆高興,下次心鬱鬱再試新家。

實在呢處半45度骨,好便幸虧有PART 1, PART 2 後又唔會快快走......

最初消耗148鍾+100囡囡+20足+10仔=278

一個唔錯嘅陳述減10分

[ 本帖最初由 kkbbq 於 2008-5-2 06:34 編纂 ]

遨瀚 發表於 2023-4-21 08:42:49

謝謝樓主,共同發展

陈陈430 發表於 2023-6-26 09:28:44

我搶、我搶、我搶沙發~

此人正在学习 發表於 2023-6-28 20:01:41

學習了,不錯,講的太有道理了

m12345666 發表於 昨天 12:30

有競爭才有進步嘛
頁: [1]
查看完整版本: 這星期終於去瞭羅湖王馬