coiechan 發表於 2023-1-20 16:50:24

景x酒店桑拿

景x旅店桑拿

兩個禮拜前受沒有住豬朋的引誘,做完家坐車去彩田路會佢,佢話四周有間國x會恰似唔錯,話一齊去試下,三面已夠上到去面知已爆場,要坐正在年夜堂等,等幾耐?話要三非常鐘,果為呢個場係曲旅店房式(雜開年夜),以是無按足等等,實係坤等,我曾經話沒有以下次啦,但個fd仿佛實係饑左好耐,咁做兄弟又在理由揼低佢咁衰仔,但我死唔四周得佢一間.... 其間同個部少話可唔能夠睇下GZ先,不然陣間有房但去件咪喊皆無謂?佢話能夠帶出年夜堂俾我天揀,係便騎呢d,但無房兼黑等無計,面知..... 無謂多講d主不雅睹解喇,下一間啦。
降到樓下,劈面便有,叫景x旅店,間sn便唔同名,(但唔記得左,不外年夜堂其時有知客,佢領路坐電梯)之前聽伴侶講皆係年夜場不外本人已去過,既然昔日個fd主力開年夜,便去馬睇睇乜料子啦。sn同國x會一樣位於下層,去到沒有是曲房而係例牌菜洗沐換衫,但個換衣室得我天兩個,好咁近既?d火仲要凍既,九fingfing進來問locker仔本來連個爐皆剛開已熱,幸虧等左一分鐘末於有熱火到
出到去戚息室有兩個兄弟睇松電視,供其找個位坐低叫杯熱茶諗住穩陣,面知杯茶熱便熱但好d仲苦過廿四味,問火吧乜黎,咪熱茶囉......
實係去一刻到今朝為行不竭有欣喜呀!但係... 正在同等嘆茶其間有幾個GZ顛末,又沒有算過分喎,期望陣間同杯茶一樣,否極泰來啦....

絕...

0Zombies0 發表於 2023-2-6 01:53:07

我搶、我搶、我搶沙發~

刘岑岑故 發表於 2023-4-12 12:28:16

幫你頂下哈!!

吴秀锦 發表於 2023-11-2 00:45:56

好帖,來頂下

Besson 發表於 2024-6-3 16:49:36

路過,支持一下啦

123457150 發表於 昨天 14:23

LZ說的很不錯
頁: [1]
查看完整版本: 景x酒店桑拿