coiechan 發表於 2023-1-20 16:50:24

王馬刀会失敗之旅

王馬刀会失利之旅

琴日下戰書係華强熱到死, 走去刀會沖個涼
先論價錢 日式99 收中歺 能夠+18做足

年夜堂做拆建 灰塵飛揚 話房
效勞員:師長教師做日式呵

嚟個是但 月巴中到尾h:" />
part1 冇力 算 r pat pat 係摸pat pat從前r得好輸服咖 皆算
回身 part2 床尾 叫佢坐番上黎
搜身 推 架擋 出齊 衫中隔罩唔得 腰皆唔得 話怕癢
當堂硬曬
点知佢重驳命chop 話好快便出得啦 d客一般皆係咁便得
速速叫停 話肚痛 簽50挨收 話下次继絕
9秒9去咗衛生間 食番枝堙 定一定神
期间门中重有把好閉懐嘅声問 '你已樹吧, 能夠嗎, 娥樹#@(, 拿傘厕睹'

ps 番出僧係走廊同门窗睹到皆係中旅, 虎背一族
腳寫版 好少出陳述 唔知有冇憐憫分

有兩分離寫版三分少出陳述 三分憐憫分共八分

[ 本帖最初由 kkbbq 於 2008-5-6 23:55 編纂 ]

狭缝求生室 發表於 2023-5-7 13:54:30

不錯不錯,很好哦

茉莉707 發表於 2023-5-22 01:52:32

小手一抖,積分到手!

123457305 發表於 2023-5-24 23:42:32

好帖,來頂下

想出轨逗 發表於 2023-11-5 22:19:25

:lol不錯

做农告根乎 發表於 2024-6-14 05:01:08

不錯,支持下樓主
頁: [1]
查看完整版本: 王馬刀会失敗之旅