coiechan 發表於 2023-1-20 16:50:24

初試凱X華庭

初試凱X華庭

上禮拜日約瞭伴侶正在深圳碰頭, 工夫尚早,
顛末凱x華庭, 恰似冇乜c hing寫呢個場, 歸正有空, 上去嘗嘗
換衣室跟洗沐處所很細, 不外總算有幹蒸房
年夜堂戚息室數盡皆唔夠廿個位, 能夠是工夫欠好(下戰書三面幾), 齊場客人小貓三兩隻
仲好--冇人同我爭技師...
主任過o黎問我做乜式, 有冇熟悉技師, 看餐牌選瞭法度, 立刻房...
房間尚算坤淨, 不外十分細
主任帶兩個女女去, 兩個皆ok, 選瞭@)*, 果為波波沒有年夜沒有小, (太年夜除瞭bra後, 墮命令人反胃 )
女女先幫我先鬆肩, 再從厥後個熊抱, 請我食波餅 ...
part 1 推油一般, 不外尚算存心冇偷懶
part 2 起機腳法沒有錯, 其間任我上山下火冇咋形
    沒有到一分鐘已聽到火聲淼淼, 反響沒有錯, 並且更自備四仔娛賓(腳機播放), (可減分 )

埋單188人仔, 小我私家以爲能夠再幫襯, 嘗嘗其他的no.

p.s. 厥後取伴侶道起才曉得別的有餐牌上出寫的華庭式推油288, 伴侶試過有波推及有bj, 沒有曉得為何主任及女女皆出背我推介...h:" />

一夙起身 便有份新report醉吓神減11分

[ 本帖最初由 kkbbq 於 2008-5-5 06:34 編纂 ]

侬去斯 發表於 2023-6-14 23:35:14

LZ真是人才

屎壳郎秧 發表於 2023-6-26 09:32:18

多謝你分享

chwbn765 發表於 2023-10-18 14:31:11

我搶、我搶、我搶沙發~

飘渺九月 發表於 2023-12-24 20:00:31

過來看看的

落木萧萧329 發表於 2024-1-20 16:57:32

沒看完~~~~~~ 先頂,好同志

无将大车 發表於 2024-1-21 03:29:09

我是個湊數的。。。

彭832 發表於 2024-2-5 18:44:49

沒看完~~~~~~ 先頂,好同志
頁: [1]
查看完整版本: 初試凱X華庭