coiechan 發表於 2023-1-20 16:40:06

原來「水刀」鬆腿唔係個個都出?招

本來「火刀」鬆腿唔係個個皆出?招

本來「火刀」鬆腿唔係個個皆出?招

去火刀鬆腿皆念恰似C兄們話能夠睇半球,同埋囡囡毫無保存碰住jj按年夜比根,最初出?招「教剪夾jj」,便是穿插腳按年夜比根,即係兩隻腳背夾住jj去按。

我去過火刀鬆腿很多多少次,個個囡囡皆交足功淉,仲話?招「教剪夾jj」係公司指定行動。

面知我上禮拜去便逢到一個沒有及格,實在她按得幾好,但做沒有到壹切火刀(同我們)要供:
(1) 挨底背心,一路按一路整衫發,完整唔比你睇波
(2) 隻按年夜比冇按年夜比根,完整碰唔到JJ
(3) 梗係唔?出?招

絕望! 失利至實!

實在,去火刀皆係為鬆腿,果為去貢屢次中式日式囡囡皆冇欣喜(樣又唔得)。反而年夜堂項目囡囡樣貌OK。

是哒hhh 發表於 2023-6-21 00:33:57

不錯不錯,樓主您辛苦了。。。

陈嘉凯 發表於 2023-6-24 13:38:02

好好 學習了 確實不錯

淡淡如菊795 發表於 2023-11-14 06:39:32

我搶、我搶、我搶沙發~

直子的爱本 發表於 2024-1-24 11:30:44

過來看看的
頁: [1]
查看完整版本: 原來「水刀」鬆腿唔係個個都出?招