coiechan 發表於 2023-1-20 16:40:06

寮部金x悅不太開心report

寮部金x悅沒有太高興report

之前聽個friend講個度幾抵玩, 單飛(一個正式+一個培訓死)皆係人仔 400+100+138(租金), 平常去年夜朗玩一個皆要人仔600, 咁便搵埋個老死一齊去, 高興下....

去到搵到個司理, 揀左女(兩個皆有得揀), 咁便開波啦...
面知到去個洗沐房, 得個正式女同我做, 個培訓死便企係側邊'好'起隻腳係度睇4仔咁.....能夠我第一次玩單飛, 我實係唔知係咁樣既....好唔自由.....

睇睇下....實係頂唔逆,我啓齒叫個培訓死, 話我唔係太風俗, 叫佢返去, 錢我會照俾....

咁得返兩小我私家, 便好d啦....
但係個度既效勞實係有d唔得...唔知係我唔好彩定係面, 我個條女做家皆唔係好足, 佢之前有俾張咭我睇, 話我知有咩效勞...但做完曬以後, 實係連3分1皆無....

攪完以後進來同個老死年夜傢交流report, 本來佢既狀況皆係同我好唔多....
有一句幾可笑, 我問我個friend個正式女同佢係洗沐房做既時分, 個培訓死有沒有'好'起隻腳睇戲?
我個friend講 : 無, 我個個有品d, 個培訓死曲情出左去睇電視.....

能夠出黎玩皆係要睇下同個場夾唔夾, 我便同呢個場唔多夾...下次皆係去返年夜朗主場....

去到咁近玩主要谷九氣減番10分比你慰藉吓師兄先

[ 本帖最初由 kkbbq 於 2008-5-31 00:01 編纂 ]

愿为素心人 發表於 2023-8-9 21:35:53

不錯,支持下樓主

15155324777 發表於 2023-11-11 10:49:59

我是個湊數的。。。

见贤思齐380 發表於 2024-7-12 07:40:53

有競爭才有進步嘛
頁: [1]
查看完整版本: 寮部金x悅不太開心report