coiechan 發表於 2023-1-20 16:40:06

嘉豪都城一遊

嘉豪國都一遊

之前腐敗節放假去拜山,朝早陡步止大將軍澳,搞到索哂氣
拜完以後隻足鬼咁乏,工夫又早便撘mtr上去羅湖,
去到交通樓,視下睹到嘉豪國都d人,又話中式$68,睹到咁坻便去試下la
去到浴室有面殘舊,沖完以後緩慢上房做中式,ramdon去瞭個廿八九的成生女性,實在樣吾錯
以後年夜傢吹下火佢收下挍,當訓低果時佢忽然抽我火,佢話要check下有幾年夜喎,我當堂比佢年夜親
開埋眼按背其間,不斷問我做乜吾推油話好舒適wor,我問佢中式推吾推得,佢話背only
以後除三仈低佢便一腳扯開埋條富
曲堆股同眼,wa正到! 以後回身間接挨,我便摸佢上裏但佢吾比,果為窗太年夜
我轉攻陷裏,佢不單冇阻遏,仲比我golden finger搞到佢個身縮黎縮去,裏色收白,嘴巴微開,眉頭舒展
我睹到佢咁我皆忍吾住瀑收瞭
以後我去茅廁,佢又去話上面幹哂要抹番坤,番去按多陣頭便完瞭

埋單68+100
PS:D locker仔吾比小費比佢心upup
開開支看

我要去2018 發表於 2023-4-10 23:14:19

我是來刷分的,嘿嘿

找食的麻雀粮 發表於 2024-5-4 12:59:18

多謝你分享

井底燕雀傥 發表於 2024-6-17 12:13:13

學習了,謝謝分享、、、

m12345666 發表於 2024-8-27 22:17:03

沙發!沙發!

朲賤芿嗳2017 發表於 2024-9-4 04:39:58

我是來刷分的,嘿嘿
頁: [1]
查看完整版本: 嘉豪都城一遊