coiechan 發表於 2023-1-20 16:40:06

記之行

記之止

列位c ching 你天好 小弟第一次挨陳述,請多多包羅

話道前早小弟凌朝遠天光抵達目標天" /> 聽c ching 講好以有得捉鼠   

一到步馬上找個囡囡按爪囡到瞭20幾歲木心木裏   唔講
按得麻麻天

以後走去按新日式,睇有沒有得捉鼠先   到房情況ok喎
格一陣囡到瞭h:" /> 中中天算!先按背 按一陣背跟住不斷按
心念咪有鼠捉,但佢無店到小弟弟
約莫半個鐘後回身按前裏 一回身便按年夜腿根 跟住便單腳伸褲浪按小弟弟佢問按唔按呢度 我梗話按啦

面知床尾機h:" /> 我問可唔能夠坐側邊佢很 立即伸腳去摸咪咪好手輕摸埋細妹 不外唔夠一陣便收射瞭

埋單138+10+100+38=286

多開列位c ching 照顧

robertchan : 開開初試叫聲陳述,減小小分以示嘉許。

[ 本帖最初由 robertchan 於 2008-6-20 16:04 編纂 ]

陈辞滥调 發表於 2023-2-20 12:16:03

路過,支持一下啦

未来看得见吗敲 發表於 2023-3-28 03:39:25

學習了,不錯,講的太有道理了

ADDJ2017 發表於 2023-3-30 22:06:47

謝謝樓主,共同發展

么斯汀 發表於 2023-11-16 05:45:56

謝謝樓主,共同發展

鬼子进了村部 發表於 2024-6-11 18:49:05

不錯不錯,很好哦
頁: [1]
查看完整版本: 記之行