coiechan 發表於 2023-1-20 16:35:03

踏上鼠機骨路-會講成

踩上鼠機骨路-會講成

各師兄,小弟第一次出揭請多多包羅及撐持…
我一背皆冇去開推拿 ,頂盡o係噴鼻港摔o下足,但早幾年由我女友帶我到東圓中齊,以後我兩便沒有時到"羅胡","心震"試差別骨場(齊是中年夜場,果潔淨穩陣),後尾轉試中下價場~會講成,以後我倆皆正在此降足,果便利便足,代價算Ok,技師按得算苦高低,又足鐘(吾係告白) ,最初我仲開左儲值卡…
於上年末開端我本人取同事一齊去,女友冇疑心,果同佢皆係去呢度!我實在皆冇lam過正o家!我同事叫我試日式(我一路皆隻按泰式)上房睹到bg比泰式係下分D,但造服皆如一,但總以爲窄D吾係好o巖身!
一開端按便同平常吾同,傾偈放很多多少(果女友沒有正在),先按背,已感應BG身揭身,而推籮友用指甲r,仲摔袋底,我有D驚果從已試過!回身前裏更離泡,R lin,又係苦隔褲擦,仲有伸褲管內摔袋 ,但又吾踫倒小頭…我已硬到95%,隨著Bg兩話沒有道卷起綿被遮住,果有降天玻璃同司理遁場,再減油起機,數分鐘便…!自當前便踩上鼠機骨路!並且女友又定心,一舉兩得!厥後亦去過"洪峰"正骨,但初末喜好老鼠機o既刺激,同埋小弟年過三十幾,吾似得後死時隨時有反響,但日式能令將血液推到百匯!
o係呢個場我次試差別技師,以下為沒有會起機名單,各Ching可參考!
^%@, ()#, ^!#

心念皆要多開我女友   

幾好嘅陳述醉你15分

[ 本帖最初由 hips 於 2008-6-27 00:47 編纂 ]

保佑缎 發表於 2023-2-18 11:24:32

難得一見的好帖

唰唰冷呵映 發表於 2023-7-3 01:29:41

看帖廻帖是美德!:lol

哪吒2017 發表於 2024-7-6 16:42:05

幫幫頂頂!!
頁: [1]
查看完整版本: 踏上鼠機骨路-會講成