coiechan 發表於 2023-1-20 16:35:03

骨隱起

骨隱起

昔日有半天假,朝早硬住頭皮(小頭)冒著風雨沿港鐵(現金購票不消八達通)經降馬洲過Kwan ,路途逆利不用五非常鐘已到達深枯年夜下,由於閒日兼早上年夜堂隻得三幾人,(我最like閒日少人又喧囂)按足後便上房按(梗係日式o推)我風俗每次試新技師(機師) ,以是我會將我吾會面o既技師(正骨火)渾單給效勞員(睹前文)然後排牌上(苦便制止重覆同放心),昔日o黎件小肥廿六歲樣六非常(心念:總知面禦用機師) 算吧,既去之則安之,第一句皆係鳩Blu鳩lee ,皆係deep埋心火sleep由佢按!以正骨火按得吾錯有七非常,背脊推油壹般,到正裏先推肚壹般,佢同我皆視視個鐘剩返半個鐘,(心念:完瞭,昔日乜皆冇…   )
面知一按下身佢便主攻前烈,但我果表情被前半part挨開左,以是摔左非常鐘皆吾起,我惟有作聲:昔日形態推blu沒有出lai ,佢然後話吾會o既,你要作聲丫馬,吾洗吾美意思woo ,隨著便拆棚起勢苦摔,公然死去活來,不用片晌便…!佢冇索價,我照官價機場稅$100
分開時已停雨,氣候同曆程一樣先苦後苦…

新腳陳述利利是是減你8分

[ 本帖最初由 kkbbq 於 2008-6-28 06:33 編纂 ]

强绝商爸摇 發表於 2023-2-4 13:21:50

難得一見的好帖

孙悟空748 發表於 2023-10-20 21:30:14

我是來刷分的,嘿嘿

巴拿巴 發表於 2024-3-13 12:40:16

好好 學習了 確實不錯

王建新1 發表於 2024-3-16 17:12:54

好帖,來頂下

六月清晨搅 發表於 2024-4-26 11:04:06

相儅不錯,感謝無私分享精神!
頁: [1]
查看完整版本: 骨隱起