coiechan 發表於 2023-1-20 16:35:03

福田火窩店正骨報告

禍田水窩店正骨陳述

周身怠倦, 骨癮又起, 不外睹挨松風, 又唔疑能夠餐餐食到安然粥咁好彩, 以是昔日一早便上左禍田水窩店(貪人少又唔使止好近).實在對呢間"品牌"係有d情意結, 果為很多多少年前羅湖揼骨便係呢個牌頭.

之前往過幾回, 揼過而又紮眼o既bg皆放假. 得志之時, 有個好容師走去撩spa.佢up左一年夜堆唔同套餐.本應一心日式推油, 不外睹佢sell得好降力, 小我私家又幾好傾, 固然個樣皆唔好啦, 最初便面左個$188(120分鐘)淋巴推油.曉得99.9%係正過正骨火, 便疊埋心火享用噴鼻薰推油, 並且又已試過由好容師做.上左房, 曆程皆係年夜同小同, 不外唔知係唔係好容師o既來由, 力度比力細....該當係講腳法比力溫順.齊程皆笑裏傾計.念relax推o下油皆算係唔錯挑選. 逆帶一提水窩店有幾個好容師同部少皆幾好樣同好傾.揼正骨o黎講, 呢 d 皆算係極少bonus.

遠期少有呢間場既陳述,減你非常,多開骨骨兄!

[ 本帖最初由 BoneFree 於 2008-7-6 00:52 編纂 ]

FREEDOM326 發表於 2023-3-8 08:02:01

支持一下:lol

纵横捭阖804 發表於 2023-3-10 19:29:49

寫的真的很不錯

浪子孤女 發表於 2024-3-14 07:16:32

前排支持下

淡然一笑wwc 發表於 2024-3-24 11:50:52

幫幫頂頂!!

陈辞滥调 發表於 2024-8-31 00:08:24

幫幫頂頂!!
頁: [1]
查看完整版本: 福田火窩店正骨報告