coiechan 發表於 2023-1-20 16:35:03

金海棕'全'捉倒鼠嗎

金海棕'齊'捉倒鼠嗎

呢排常去一间叫金海棕'齊'的正骨,場內情況沒有錯,是中年夜場,有洪水池。我覺察很多多少技C皆好後死,靚吾靚便要試試看瞭。

我第一次去那場時,便以爲好年夜時機有老鼠!果為房內情況分暗,並且仲有本人的空间,同技C做起好事上去皆好有甯靜感,惋惜我去左幾回皆終能勝利捉鼠!不外我小弟有被決心獨碰的覺得,但便面到又行,9到我成日偷偷天去衛生間9本人。我沒有会抛卻的!我會continue去呢间家捉鼠,果為如今係11pm前走可用$20 coupn,減減米皆不消$100玩3hrs,並且正在lowu閉ロ有車中轉。
有c兄們正在呢间家捉倒鼠嗎??

[ 本帖最初由 pc 於 2008-7-2 23:07 編纂 ]

宇转好帖鄙 發表於 2023-3-25 09:03:56

小手一抖,積分到手!

123456865 發表於 2023-7-10 09:34:30

幫幫頂頂!!

狂风974 發表於 2024-1-28 20:29:14

寫的真的很不錯

小仙女要起飞 發表於 2024-5-3 22:04:57

前排支持下分享

永远就三年疗 發表於 2024-6-5 01:34:58

我是個湊數的。。。
頁: [1]
查看完整版本: 金海棕'全'捉倒鼠嗎