coiechan 發表於 2023-1-20 16:35:03

深豪飲奶

深牛飲奶

母親節前夜到過深牛飲奶奶, 有個烏褲女部少比我覺得黑鴿眼睇人唔起 費9事彩佢, 西拆友司理吹左陣止火後擺設我同面心佬房, 西拆友幫我揀件66奶牛, 睇住佢房止僧果時對奶彈上彈降 細佬立即跟佢對奶跳上跳降 dup唔提冇乜欣喜, 挨飛收唔孤幫我好下粒lin先, 指定行動渣渣波先, 66主動解扣拿下胸圍同工衣, 華   年夜能到一隻腳冇法子玩得曬 單腳玩完右邊到左邊, 腳感林極少不外必定脆家, 訓晌床互渣互啜過能引

面心佬彈幾件揀妻子咁揀麻能煩 成果揀左件我認為唔掂佢認為正既16 實係各花各眼 面心佬話佢玩得, 上身除曬下身任摷任玩任摸, 但係我嫌佢細粒

面心佬我知你有睇既 你皆係會員本人講番la, 咪齋睇呀x你

厨房師兄陳述有功減八分

mzbua44 發表於 2023-4-27 14:36:24

我是個湊數的。。。

标题超过5个字 發表於 2023-8-17 15:32:56

相儅不錯,感謝無私分享精神!

刘晨阳1 發表於 2023-9-29 03:08:06

真是 收益 匪淺

xinting_6ym 發表於 2023-9-30 09:47:15

我搶、我搶、我搶沙發~

刘晨阳1 發表於 2024-6-2 04:33:45

幫你頂下哈!!
頁: [1]
查看完整版本: 深豪飲奶