coiechan 發表於 2023-1-20 16:35:03

第一次出報告(水刀各制)

第一次出陳述(火刀各造)

睇左咁耐陳述又問左咁多成績,係時分要出返d report 啦,不外我唔多識寫,有咩唔o巖請指教一下。
幫親過4-5次火刀各造,皆係按噴鼻薰同鬆腿。覺得唔錯,個場皆幾係ching 講咁樣,幾grand 幾年夜,技c 皆唔肉酸,不外便冇乜欣喜。
但係上個月月底去到果度,有個spa consultant 號召我,佢問我要唔要試下做spa,佢話好舒適,間房同d 技c 皆好靚,仲有得睇相。咁我便跟左佢上去睇,d 房實係好靚,有d 似thailand d resort 咁,而d 技c 皆靚女,我便問佢幾$,一問之下......本來要498人仔,個咀有馬上 O o左,咁我又笑笑心咁問佢,咁貴有咩玩,佢話推拿會舒適d ,d 油靚d ,有泡泡浴(本人一個浸) ,等等,我再問,會唔會有舒適d o既效勞,佢話有,不外要話凡是皆要俾多300人仔小費,咁我心諗,咁貴係唔係開年夜? 再問分明d ,本來係腳做仔。算啦,歸正皆黎左,便試一次,咁我便揀左個年夜眼睛後死d o既,恰似21歲。
左房以後,佢便叫我除衫推拿,曆程便有~品茶 推拿,推油,磨沙,浸泡泡浴,體膜,同咪最初睹習試o既飛機操控,好彩佢個樣皆算靚女,身體實係好好(不外我大都皆係睇樣多d ),假如唔係皆唔知出唔出到。kiss 皆唔能夠幹果隻......Totally 2個幾3個鐘。
總結皆能夠話舒適,但係實係好貴,唔係問馬會攞到$皆唔會故意慾去試屢次。
有咩毛病,請各ching 指教一下 。

多開卡卡師兄陳述減20分

[ 本帖最初由 kkbbq 於 2008-7-5 06:09 編纂 ]

123456848 發表於 2023-3-24 00:31:09

我是個湊數的。。。

dw3995 發表於 2024-2-22 14:54:28

寫的真的很不錯

乐态思 發表於 2024-7-15 06:29:41

不錯,支持下樓主
頁: [1]
查看完整版本: 第一次出報告(水刀各制)