coiechan 發表於 2023-1-20 16:30:02

金x灘之旅

金x灘之旅

小弟睹死果報有金字頭新場 於是上禮拜一早凌朝三,四面閣下抵達金x灘 諗住試新埸引見比列位c ching 一去到尾先按爪,年夜堂情況o.k 不外無人客,能夠曬房,以後成績呈現尾先女部少擺設房,跟住問做咩式,我問有咩式,佢問有櫻花式兩百幾,model齊套七百 我再問櫻花式包咩呢,佢話有波推 o.k我便試櫻花式啦,以後擺設囡囡,第一個我唔 面知囡囡死皆唔走皆埋先走,第兩個皆唔 第三個o.k啦 先按背跟住馬上推油皆算 佢叫回身跟住再按,我便問你做咩唔除衫 佢便問做咩要除衫 我話唔係波推咩跟住囡囡便問無波推架 櫻花式係日本教返,腳法同港式係唔同,我同佢講阿女部少話有波推喎 跟住進來問,以後有個唔知男司理定老闆注釋 跟住話日本教返腳法唔同,我話唔係麻兩百幾蚊起個機 男司理話做個合比我,我話唔駛我唔按 跟住去換衫,換完以後locker仔重問我要小費 啋佢皆愚,跟住埋單一百鬆d走人,下次皆係問分明代價先去!

請列位c ching 唔好去!
多開支看!

秦基兴拍 發表於 2023-6-26 11:06:38

學習了,不錯,講的太有道理了

forregistuse 發表於 2024-2-21 17:41:57

寫的真的很不錯

珍爱1103 發表於 2024-7-13 16:03:41

幫幫頂頂!!

不好吃荤漳 發表於 2024-7-14 12:02:35

好好 學習了 確實不錯
頁: [1]
查看完整版本: 金x灘之旅