coiechan 發表於 2023-1-20 16:30:02

皇後老鼠開大口

皇後老鼠開年夜心

遠日,我開掘瞭一隻新老鼠,之前找瞭兩次,第一次隔衫?奶,第兩次申埋去卒提子,但兩次皆唔比探細妹,隔住褲皆唔得,話剩係比老公摸。

上禮拜六再去?佢,壹樣唔比碰細妹。講講下話冇男伴侶錫,我話做佢男伴侶好唔好,佢話好,又話早D能夠伴我週圍玩,偕行街 (實在念我購家便實)。

冇幾耐,又話本人腳機壞壞天,問我可唔能夠收部比佢,我問邊款,佢話佢D伴侶男伴侶皆收 NOKIA N95 (約莫六仟),很好,500萬像又可上彀,(小佢丫,我部腳機2千有找,又冇上彀又恰似得20萬像,皆用左幾年)。我話冇成績下次帶上去,佢便好高興。

跟住,我??下奶隔褲探細妹皆冇格,以後摸去掃毛又OK,最初梗係腳指洞。

面解佢天皆貢理想,假如佢唔係開年夜心,我皆能夠會沈多幾回!

问园会馆 發表於 2023-5-28 16:53:00

我是個湊數的。。。

风男人1984 發表於 2023-8-8 02:46:28

前排支持下分享

胡37 發表於 2023-12-24 00:27:50

LZ真是人才

飘渺九月 發表於 2024-7-12 14:03:42

前排支持下

gui57 發表於 2024-9-4 16:34:25

沒看完~~~~~~ 先頂,好同志
頁: [1]
查看完整版本: 皇後老鼠開大口