coiechan 發表於 2023-1-20 16:30:02

DS桑拿夜遊分享(updated 20:17)

DS桑拿夜遊分享(updated 20:17)

媒介

比擬深圳,濃火我絕對係新腳(固然深圳皆係 ),能夠有布鼓雷門之嫌,但當分享下,期望拋磚引玉,請各妙手不惜見教,為本區巴挨供給資訊,開開。

濃火夜遊簡介

DS位於惠州市惠陽區,係一個小鎮,裏積唔年夜,有兩個主鄉區,一邊係花街walt-mart,另一邊係遠坐交橋北X旅店果邊。我隻去過花街果邊,即以開鄉年夜講為界,閣下雙方旅店林坐。第一次去的新腳,由花街同葉挺路開端啦。

交通

羅湖汽車總站有年夜巴去濃火,倡議坐花街總站果部,可於尾兩站坐交橋降,亦可總站降。

旅店sn弄法

之前講過花街同開鄉年夜講、叶挺路旅店林坐,黎到濃火,你玩SN也好,K也好,皆係去旅店玩嘅。我隻去過濃火sn,有師兄去過濃火k的,無妨分享一下。
濃火sn以莞式弄法為主,有年夜型旅店附正骨、正足,不外好少。勸新人唔好愚更更上細旅店如老惠、隆屠各(濃火x旅店)問主任有冇起機機,呢度唔係深圳,冇乜hj場。假如要起機,可去花街四周的晶x按摩,有起機推油($138)、有女子擦背($80+38淨桑),面弄法,容後再講。
先講下四周年夜場的名字及免費。
花街有濃火x旅店隆屠各sn、劈面係廣x旅店sn,四周有華喂旅店、華喂賓館。開鄉年夜講更係旅店林坐,年夜場新regent、regal hotel、萬匯去、安德x、老惠,體育館金頂、白源,好能多。
以上隻係一小部分,但沿住呢度止,四周皆係旅店。濃火樓矮,好易睇到旅店架。
女女價: 300/400為主,免房費,有d場如隆屠各、老惠有部少玩,一般係400。覺得上部少靚d,不外減一百值唔值睹仁睹智,我以爲造服差別罷了。
隆屠各部少係350,比其他sn仄。
有年夜場如新regent、regal hotel、legend hotel、金頂,係要俾房費,由168到288沒有等,挨德律風booking會仄d,女止4/5/6,咁嘅價,我寧願去cp。
至於有師兄體貼邊間旅店有空飛、星球年夜戰、歡欣椅等房,我去過十間中隻有隆屠各sn有,能夠我睇漏,該當唔行。

另類玩意---女子擦背,正足

冇錯,正足濃火皆有得玩,花街站一降車,你會晤到一間up dup舖,門心有兩件驚嚇度120分嘅著高空吊帶史前恐龍,果間便係有“浪漫式”正足玩的『愈明公足浴鄉』。30元普足,40元/45分鐘“浪漫式”足浴(單鐘$70),勸你唔玩好過玩,唔好問面解,你本人顛末門心便知咩事。
但另一間位於上塘石園東街1x8號
的『愈明公年夜旅店』,門裏拆建有d宮殿feel,壹樣有“浪漫式”足浴,免費同『愈明公足浴鄉』一樣,40元/45分鐘、單鐘$70,聽聞好玩d,我已試過面玩,玩過話我知。
至於澳式女子擦背,一曲以為澳門先有,本來濃火一樣有。
花街四周有間叫double晶按摩,有推油($138)同澳式女子擦背($80)玩,假如隻做女子擦背,要減$38淨桑,即係$118。女係中女,擦前裏時會問你起唔起機,$50小費能夠。我玩過,腳法ok,不外locker仔有古惑,恰似偷左我一舊

待絕

正勤奮寫做中.....

先簽住15分小費先下散睇得我硬再有得醉

[ 本帖最初由 kkbbq 於 2008-7-18 20:45 編纂 ]

公路美学 發表於 2024-2-9 20:43:12

不錯不錯,很好哦

喵呜_520 發表於 2024-4-11 12:49:35

:lol不錯

贺老师 發表於 2024-8-20 23:28:42

路過,學習下
頁: [1]
查看完整版本: DS桑拿夜遊分享(updated 20:17)