coiechan 發表於 2023-1-20 16:30:02

心震咸慾粥報告

心震咸慾粥陳述

迎排興衝出SZ, 信賴呢篇陳述o既吸引力會年夜加, 不外既然得羅拔錦囊提醒下搵食, 便有義務要出番個陳述:

回歸留念來日诰日有假, 便心鬱鬱便念去正一正, 但係已有其他地域錦囊, 以是惟有拼命去暫俯台甫o既粥店.

一過閉, 便以爲氛圍非常慌張, 不管年夜包小包皆要過X光機, 出左聯檢年夜樓止去食早飯, 睹街上少左很多多少閒純人, 傍邊包羅乞衣同撩推拿o既鸨母皆少左.

食完早飯便坐一號巴到達目標天, 止左一輪, 唔多覺有KO....除左一架KO凶普泊o係粥臺斷絕餐廳門心 , 左視左視, 睹架車無人, 四周又無異常, 便自我慰藉咁信賴皆係地道停車, 於是便年夜恐懼咁左粥店.

一去便即上高朋房, 依住錦囊提醒搵bg, 面知一係便番夜, 一係便放假, 最初惟有輪牌啦.

輪到o既bg 唔錯, 傾計發明, 本來bg幾個月前o係姊姊店番工, 回籍幾個月以後, 便o黎左粥鋪上班, 問佢係唔係果為姊姊店出左事, 以是先去粥店. 佢話唔知有件咁o既事, 仲話兩間店皆好甯靜等等啦...

吹幾句以後便開波part A, bg 好仔細漸漸揼, 腳勢皆唔錯, 公然似係做過一段工夫.揼o個時, 張床 e e 聲, bg問我聽到 e e 聲會唔會有 d 咩夢想, 我便扮唔知佢講乜.佢便話:夢想兩小我私家o係床上"做事情呢".我便話:依傢我天皆幹松工作丫, 你同我揼骨丫嘛.以後佢便揼左小骨人一o下, 話: 幹呢 d 呀!!ha....估唔到呢個bg講家又幾攪鬼wor.

揼完以後便推油, 海鹽, 熱石...皆幾舒適. 渾淨完以後便part B, r pet pet o既腳法, 能夠果為bg指甲短o既閉係, 又大概果為我太慌張, 又隻肯除一半o既來由, 以是以爲一般.並且硬左一陣好快又硬番 uch:" />uch:" />.實在o係o個時仲心年夜心細, 唔知翻唔翻轉比佢攪埋下part好.最初, 末於皆係小骨人打敗年夜腦, 便翻回身比佢坐o係我側邊o黎料.回身後, 我固然皆誠懇沒有虛心脫手啦.bg年夜脾又黑又滑, 隻腳好快便跣左裙底, 再撩佢年夜脾筋.bg笑笑心又無格腳. 幾分鐘事後, bg開端單腳收功, 我單腳亦背長進收.正念伸腳同佢除bra之際, "KO"兩個字忽然o係腦海呈現 .................唔係有KO o黎...而係去沒有及同佢除, 小骨人便忽然比佢KO左.唉, 唔知係果為bg腳勢好o既來由, 定係太慌張o既來由.不外面皆好啦, 完事左, 即係傷害皆低落左.於是便表示bg同我渾淨.面知佢仲係滋滋油油咁, 一邊渾淨一邊同小骨人玩....其時實係好怕衰支尾.末於渾淨終了, bg便話去洗腳再番o黎同我按頭.....嘩...面知佢講完便渣住o個幾億出房, 而唔係茅廁沖左佢, 實係比佢嚇屎

隔一陣以後, bg便番去按頭.按左幾個字以後便安然天出工.洗沐換衫以後便去足浴.可識睹唔到c hing之前講o既OL, 反而有個維園亞伯bi li ba la.

足浴終了便走人.埋單連tips 218.以後便坐車去國貿四周老面王食個宧便仄安然安返傢去

安然陳述減16分

[ 本帖最初由 kkbbq 於 2008-7-3 06:33 編纂 ]

123457321 發表於 2023-12-4 01:49:27

謝謝樓主,共同發展

找食的麻雀粮 發表於 2024-2-1 19:33:29

我是個湊數的。。。

启东1 發表於 2024-2-2 23:35:51

有競爭才有進步嘛
頁: [1]
查看完整版本: 心震咸慾粥報告