coiechan 發表於 2023-1-20 16:30:02

打大風~~~抱住必死既信心往前走~~~!!!!

挨年夜風~~~抱住必死既自信心往前走~~~!!!!

年夜傢皆係咁出寬挨正告~~~
係咁出report呢度挨果度挨~~~
連我本人皆出左個叫各ching當心當心~~~
本人亦皆驚埋一份~~~~~
為免過分失望~~~出個report鼓勵一下士氣先~~~

禮拜六支到主場德律風~~~
靚靚dj係咁叫我去睹一碰頭~~~
我諗住一定係火靜河飛~~~
以是叫我去撐一撐場~~~
算啦~~~我好小回絕美男~~~
左上假如佢有開齌唱該當成績沒有年夜~~~
早晨10面起止~~~便睇下咩家情況~~~
去到實係嚇一嚇~~~齊場爆謙~~~
仲有很多多少麻甩佬係個年夜廳度等松房~~~~
嘩...唔係卦...又話推又話鎖~~~
d ching個個皆有2個星期假???
我曾經訂左房...成果皆要等30分鐘...
實係旺過旺角...
我問司理...
佢話實係好旺~~~比平常仲多左很多多少人...
而傢曾經無房無囡....個個皆係要等...
果無囡囡閉係~~~又怕實係有事發作~~~
減上曾經有美男相陪~~~唱唱飲飲至早上2面出工~~~

睇情況又唔係好好....
此止隻係小弟所睹所聞~~~我皆驚驚天~~~
唔好果為睇完便當4圍皆無家咁...
你知啦~~~唔係大家皆有14日假....

多開陳述減10分

[ 本帖最初由 kkbbq 於 2008-7-21 20:42 編纂 ]

喵呜_520 發表於 2024-1-12 02:44:29

不錯,支持下樓主

遨瀚 發表於 2024-3-23 20:14:08

幫幫頂頂!!

塞上云烟辣 發表於 2024-5-2 21:17:37

支持一下:lol

亲亲阳光非 發表於 2024-7-1 09:28:55

路過,支持一下啦
頁: [1]
查看完整版本: 打大風~~~抱住必死既信心往前走~~~!!!!