coiechan 發表於 2023-1-20 16:25:00

深圳皇傢貴族

深圳皇傢貴族

前天小弟戰山君到皇族按個正骨,實在好念試誰人皇傢攝生,不外隻山君恰似塊膏藥咁,揭到真一真試鬼咩!不外有個新玩意$98叫【皇傢雪域】試過好正,值得一試又唔係貴,並且港紙對人仔1對1(要正在上午8時後場及正在早晨8時前比錢)正價恰似$188,按完後到年夜廳到處逛,睹有$199 spa做105分鐘便叫個效勞員埋嚟問,心念做個spa平常皆要成4-5百先得並且又已試過又能夠同山君分隔下有返d公家空間,便做渄毒spa喇,講好1人1個房山君做牛奶spa,唔知係唔係上裏d人太為女僱客着念,正在房前一刻同我隻山君講我哋有一個双人spa房要唔要,山君第一工夫更話要喇,我便比個小mm激能死,吹漲!算!到房,皆幾靚,等技師嚟面知本來得一個技師有空,我話咁便比山君先做,我便坐正在係張搖搖倚講搖下搖下咁恩賞人哋做spa喇!皆幾過引嘅,睇註個技師幫山君又爬下又爬低,推油皆推得恰似幾好咁!但技師套造服唔係好吸引唔同做雪域d技師着裙仔,件衫胸心開得唔夠低!睇完到我做,實在那裡祇有幾個会做spa的技師,以是等咗咁耐皆冇其別人去幫我做吹張!到山君搖下搖下喇!total兩人埋單連小費連減一$港紙784‧年夜元

多開勁勁勁勁勁寬挨時期正骨陳述減10分

[ 本帖最初由 kkbbq 於 2008-8-1 06:59 編纂 ]

娣玲 發表於 2023-5-21 07:26:11

相儅不錯,感謝無私分享精神!

愿为素心人 發表於 2023-7-3 19:35:15

幫你頂下哈!!

丁侦球 發表於 2024-1-4 15:09:57

過來看看的

掌舵的鱼1987 發表於 2024-6-2 02:48:33

LZ說的很不錯
頁: [1]
查看完整版本: 深圳皇傢貴族