coiechan 發表於 2023-1-20 16:25:00

新手report - CA一天遊

新腳report - CA一天遊

對於我黎講昔日係一個打破....!!
果為我隻係正在深圳玩過幾回正骨...
連老鼠皆無架...
但係昔日便去左CA玩左一日~~
算係睹識左唔少家

尾先要嗚開 羅拔師兄 同 小光師兄
兩位師兄請受小弟一拜

好啦~講左咁多空話~~係時分正題啦~~!
昔日12:30係羅湖動身~~
便恰似咁多位師兄一樣~50分鍾便抵達目標天
按照羅拔師兄的唆使
好快便到左第一站

隆倒會
一到去曾經13:30~不外仲止松貓show~~
上左一樓視左幾眼...恰似皆麻麻...
以是便唔哂工夫啦~房試我古次序遞次一個項目~正足~~
能夠比力烏仔..錦囊號碼齊皆已上班同上鍾中...
以是皆係睇運啦~~~黎左個...23~4閣下
模樣...中規中距~~身體沒有錯
一開端皆係浸足...然後胸頂頭咁按下頭~~
不外同師兄們流程有面沒有一樣...
他按頭後是按腳...然後便按足...
咁我便問佢...我lin lin面算...
跟住佢話...唔洗咁心慢~按完足咪同你漸漸按....
如佢所講...按完足便開端啦~~linlin同細佬皆賜顧幫襯殷勤...
上裏隻能夠隔衫..伸去會格腳..上面愈加係激烈對抗...
便係咁...小弟曾經諗松...皆係唔減鍾搵過個既時分...
佢問我減唔減鍾啦...我便話...你皆唔俾我摸下...
然後佢便開端..將腳伸褲內間接按雀...
睹佢咁有誠意...便減鍾睇下你表示啦
公然減鍾後成個唔同哂~能夠除bra再推低件工衫間接挨排球
沒有背眾視...有d睇頭...34D走唔甩
囡囡更錫我耳仔..頸同linlin...不外上面仍然格腳~
不外皆算係咁..唔強者所易
最初固然係歡欣開場~~
購單總數$150連tips~
p.s.半途有叫購月餅~但係say no兩次後無裏烏亦無再提

結束左第一站便動身去第兩站

黃金兵士

一出到去...曾經16:00pm , 果為....氣候炎熱...
以是皆係坐的士穩陣~$10多達目標天
一到去...公然係比個島靚很多多少~好有旅店feel~~
到去...同個咨客講要 浪漫式~~便帶左我房~~
部少黎到問我有沒有熟悉囡囡 , 又係師兄錦囊出動既時分" />" />" />
惋惜..無聽小光師兄講....商定囡囡先..
囡囡曾經上鍾...要45分鍾先降鍾...工夫松迫...
惟有...又靠運啦
睇左....一個...中女...兩個....個樣... 三個...呢個好極少..不外皆....
諗住睇多個啦...唔得便要返第三個算...好彩...靚女部少皆做得家~~
個樣幾ok~~夠後死~~該當廿歲到~~有d肉天~~便你啦~~!
有樣家不能不提...呢個囡囡好可笑容~~由開端到拆檔
周沒有時皆裏露笑臉~個feel好好~
年夜傢開端做家...洗沐先~~我除左衫去先...果為一路無留神囡囡身體...
以是係茅廁到好慌張等囡囡黎....
掀末啦....頭先隆島個囡囡立即比下去...最少皆有36F....實係好年夜下...
囡囡一路幫我洗黑黑..一路幫我用波波同我卒...個feel實係....
洗完便進來開端啦~先黎係咁2按左幾下 , 然後囡囡便訓降黎...
不能不提囡囡有個獵奇怪既舉措...
便係好鍾意錫我... 洗沐果陣曾經係咁...仲要係好肉松咁用腳抓住我個頭黎錫
連bm果陣無情情皆走埋黎錫我兩啖...
係錫松既同時...少難免四周探究下..發明佢...細火少流...好幹下...
然後佢便用好嗲既聲線問:念要嗎?
果為小弟古次目標隻係浪漫式以是便捥拒瞭~
囡囡亦無烏裏然後聲線仍然溫順話...咁我幫你推油吧
用火錫齊身~~再減埋bm齊身...果為之前已做過bm...囡囡個胸實係好夠分量..
推起黎好正...亦好年夜覺得 然後便係用佢既臀部幫我推~~覺得好別致
不外皆係波波推得舒適d~~以後回身皆係壹樣行動~~
跟住便降空啦~完事洗沐後年夜傢訓低摸住波波傾左陣計便德律風響啦~
佢仲唔願走同我講多幾句先著衫走人~~齊程皆好有女友feel

賣單本價198...果為從列位師兄report中得知有coupon..
以是小弟便同靚女部少發言本人前次黎玩完..
唔記得帶張$40 coupon...靚女部少進來刀教完返黎
話隻能夠做到$20俾我...咁...皆賺左啦~~皆幾合意~
最初178埋單...完整唔洗小費~~再減收$40coupon~~
18:15pm閣下分開黃金

最初的士返年夜巴站~公然返去要1個鍾多d...
返到羅湖曾經好唔多20:00pm...完成昔日既路程~!!

再一次多開咁多位師兄既report~
先能夠令小弟古次路程咁逆利~~
假如小弟個report寫得唔好 唔好睹怪

kkbbq:少盡ca包膠減20分

[ 本帖最初由 kkbbq 於 2008-8-14 07:33 編纂 ]

么斯汀 發表於 2023-6-24 00:58:55

過來看看的
頁: [1]
查看完整版本: 新手report - CA一天遊