coiechan 發表於 2023-1-20 16:25:00

大傢來看看本人是否被騙

年夜傢去看看本人能否上當

昨早正在深圳,遠水車站沿河路{康xx桑拿}玩耍.

塭左件壹般又唔太樣叉.的女:

按瞭幾分鐘----條女便講有什麼效勞<<<

一便係半套?----便有BODY同冰水::::OK$288

兩便係齊套?----便係做L $410

話霖註噤爽..更係齊套啦?

條女做完BODY同冰水.便問:要唔要齊套???

我以為佢廳錯半套啦.我更係要齊套啦!!!年夜鍋"""

好啦又做完啦'''

成果購單至知:乃家----師長教師:之前你做半套?厥後齊套????總算係$698已挨節

好釆我缸缸夠錢唔係便???

實在半套便低.不外齊做皆多支$410我以爲朮語上噤比人騙實係得察!!!

以是我提示年夜傢皆係問分明的好?那代價正在噴鼻港皆能夠抓到.你天話係唔係?

咑啲呿迗嘡迗qc 發表於 2024-4-20 11:50:20

小手一抖,積分到手!

马马虎虎770 發表於 2024-4-25 23:15:04

幫幫頂頂!!

二级传播盅 發表於 2024-5-9 14:10:04

:lol不錯

梦太晚616 發表於 2024-6-29 07:12:51

支持new161
頁: [1]
查看完整版本: 大傢來看看本人是否被騙