coiechan 發表於 2023-1-20 16:25:00

初試牡丹苑

初試牡丹苑

北上一止,到東門一帶走走,止乏瞭,便嘗嘗牡丹苑足浴,店子位於3樓,到要本人止去櫃裏先有人號召,去個泰式嘗嘗,間接帶房,本來響房換衫 到房,個女仔係咁sale按腺,又話推油好舒適,我唔造,係要泰式。佢話ok,咁我便響房換衫,個女仔便進來搵技師,過瞭3分鐘,個女仔歸來,話d 技師上曬鐘,但係假如按腺,便立刻有技師能夠擺設到,我去時顛末很多多少間房,好唔多間間皆係凶的,咁城市上曬鐘 我話假如無泰式技師,轉中式啦,佢便話一樣無曬,再次sale我按腺 我話算,下次再幫襯,佢便話等等,5-6分鐘便會有技師到,ok 便等下。面知等左15分鐘先有技師到,個技師我估佢靠近40歲......仲係方才響斷絕房按完。佢一去便叫我轉房,話我間房無咁好,又唔講有乜唔好,算,轉便轉,轉左去方才佢按完o個間。個技師初頭力度皆ok,但係越按越有力,仲要掛住睇電視,按左一個鐘閣下,佢便話有家飲收,問我飲乜,我話唔駛,佢便話你要可樂啦,以後佢便走左出房,隔左5分鐘先歸來,歸來時比杯可樂我,佢本人便飲檸七,本來係佢本人念飲家,頂.............佢一路飲一路睇電視,睇到好投。我好快飲完,以後佢皆醉火同我持續按,力火實係無乜。我明顯按泰式,但係120分鐘裏,我隻覺得到115分鐘皆係中式 ,一按完便問拎小費,我話無集紙(實係無),佢便話佢會企響支銀位到等我比

埋單RMB 78 + 20 tips

實在我實係念比10蚊便算,果為實係無乜力火同埋成日掛住睇電視,最主要係泰式變中式,早知一早話按中式算數

jojo : 罕見中式正骨陳述. 係咁易減你小小分啦. 下次期望你骨運享通

[ 本帖最初由 jojojo0522 於 2008-8-15 12:01 編纂 ]

爱最爱我爱的爱y 發表於 2023-3-2 00:46:18

:lol不錯

楚一帆 發表於 2023-10-28 20:07:49

支持一下:lol

淡然一笑wwc 發表於 2023-11-20 05:46:50

有競爭才有進步嘛

123457287 發表於 2024-6-21 19:51:03

難得一見的好帖

AriesHun 發表於 2024-9-6 17:04:21

多謝你分享
頁: [1]
查看完整版本: 初試牡丹苑