coiechan 發表於 2023-1-20 16:25:00

初訪黃後大盜

初訪黃後悍賊

2/9早同女友去推拿,心o念同得佢去固然deep埋心火去正骨火 ,我平常去高興枯年夜下,好耐皆已試過年夜場 ,拆潢華美好年夜好舒適!先前o黎按足但壹般過壹般!叫左個楊州炒飯食,
味講一流!上房按泰式黎左兩個表面壹般到唔記得o既技師,固然雲雲,但我仍會採用我先按背女友先按前裏,果當佢反轉便視唔到我!一路按皆息事甯人,到正裏按年夜脾根時便按十
o下中JJ十o下…搞到我丫…豈有此理便址得止o的,公然踫碰愈甚!最初我便硬住o黎訓!不外下次皆念試o下師兄講o既皇後式!
閒日泰式?中連一按足¥118+足tips ¥20+身tips ¥60+炒飯¥20,共銀¥218

干将发硎鞘 發表於 2023-5-2 04:06:53

前排支持下

pcng417912 發表於 2023-7-8 06:14:27

學習了,謝謝分享、、、

宿命958 發表於 2023-11-10 07:36:14

學習了,不錯,講的太有道理了

肥牛于田揖 發表於 2023-11-25 18:00:39

我是個湊數的。。。

123457018 發表於 2023-12-28 18:05:58

支持一下:lol

123456833 發表於 2024-4-26 03:45:05

有競爭才有進步嘛
頁: [1]
查看完整版本: 初訪黃後大盜