coiechan 發表於 2023-1-20 16:10:19

有2桑拿

有2桑拿

又係好老套o既收場黑,做左cd-rom咁耐,皆係時分出番一個report
果為小第平常推拿皆係同gf去,冇試過一小我私家上sz按
以是古次皆瞞住佢,預先話約左人食飯,但係德律風便黎冇電,咁佢便該當唔知我上左去...
實在古次上去皆掙紮左好耐,睇左咁多呢d post,實係又念按下正骨而又念抽下火,(實在平常同gf一齊皆有d炸帝掂到波邊呀,年夜肶咁...)
但係又驚比人睹到我單拖,又驚比佢識脫
以是放左工便光纖速率上,按完便光纖速率降番黎
工夫隻得兩個鐘,惟有去我成日去開o既"有2",便係貪佢遠,仄同生佢個場

好,正提啦,一到去扮第一次黎,睇下有冇靚女同我解說下
面知實係有個幾靚o既年夜堂妹同我sell鬆肩,(呢個場bg o既樣而傢實係唔係好掂,更顥得呢個年夜堂妹靚!!)
生呢個場o既人皆曉得呢度2身收一年夜堂,但係我又冇咁多工夫漸漸做
我問佢做唔做日式佢話佢念做皆冇得做,果為佢係企堂,佢話沒有如按日式同按肩同時做,我心諗梗係唔好啦
兩條女房咪冇得抽火...惟有唔洗話一陣先啦,最衰冇問佢攞no.下次偶然間搵佢按下皆好....

咁以後話間接上房按日式,我問知客呢度d師女掂唔掂
佢話個個皆咁掂,腳勢好好.呢d我皆知
跟住炸帝問佢咁d女c樣面唔面呀?係咪後死?我平常去開果d好靚架喎
佢笑笑心咁話梗係掂啦,(實在呢個場有咩貨品我皆知度啦 ....)
不外佢皆有降order話擺設靚女比我,

到o係房等囡囡,實係好慌張呢,末於......
唔係算靚,但係唔係樣衰,唔豬,唔老,皆算啦,我皆係志正在抽下火,揼下骨咁遮,同埋實係好過我同gf一齊黎揼果d   
一開端按背先又係d老套對問啦
初初我隻腳放o係前裏.冇幾耐放左o係我雙方足邊啦,掂到佢年夜肶,小腿呢d位置,
後尾恰似feel隻腳o係佢年夜肶定pat pat上面,我摸佢,渣佢皆唔躲,唔縮
隻腳又成日搞我c眼,心諗古次該當有運轉
後尾除衫推油,我話唔推果為我唔鍾意d油好易洗得渾
我係貪佢日式房冇咁簡單被出頭具名睇到,佢話我好乖僻實在我係咸幹
便咁便除左件衫比佢按背脊

到第兩個鐘按正裏,便抽火抽到暈" /> " />
除左被佢按身,佢又成日驚被出頭具名o既人視到以外
其餘工夫約莫皆係佢一路按我,我便一路....
渣波,最少3,40下(皆幾年夜,幾硬,平常d 豬bg戴硬bar,佢唔係,又冇面阻我.係唔比我伸腳去摸佢粒lin,實在有一次好極少摸到...)
攬左佢4,5次,(實係好鬼死硬林林...),又專登食左兩,三次波餅
又錫下佢條頸,嘴仔咁,
之係按足佢又故意偶然之間掂到我第第,我便抓住佢腳話按呢度好舒適喎
不外佢皆係話公司唔比呀,佢唔識呢d家
但係後尾按按下又視下我笑咪咪咁渣左我第第幾回
唔知係咪等我出bonus呢???我冇表示佢亦冇話能夠同我按,
咁算啦,我出唔出皆冇所謂o既,
到左後尾幾個字佢恰似冇心計心情咁,問佢係咪乏又話唔係
唔知係咪念我減鐘??念我出bonus起機??皆冇理咁多按埋佢便算
前面我叫佢按下泰式又抽左幾下火
最初按完佢拎小費紙比我時分又從攬住佢狂渣佢對海綿,
最初簽左80揭士.....實在皆有d驚佢被人睹到即炒,咁我良知皆過意唔去架
埋單138+80=218RMB,不外我比HK$240走人(固然係仲有一個年夜堂抛卻冇做)
以後一收箭咁飛番降HK

咁多位師兄你天以爲呢個數唔起機淨抽火值唔值??

kkbbq:多開正骨抽火陳述 減10分

[ 本帖最初由 kkbbq 於 2008-8-30 07:41 編纂 ]

老橡树1 發表於 2023-2-20 10:48:59

幫幫頂頂!!

更强 發表於 2023-2-21 10:23:35

前排支持下

当当当当裤裆坦 發表於 2023-7-18 09:29:42

多謝你分享

云山千叠885 發表於 2023-12-11 11:30:39

LZ真是人才

登州渔夫 發表於 2024-4-18 23:01:11

幫幫頂頂!!
頁: [1]
查看完整版本: 有2桑拿