coiechan 發表於 2023-1-20 16:10:19

列位C兄們o背骨場有乜出格o既偶聞逢睹過 ..能夠一齊分享o下 ..

我先講..早兩日再去火刀o背三樓男廁第三格渣滓桶內驚睹一個domdom o既包拆套 ..o背茅廁夢想o左好耐 ..研討係d客(男vs男 )搞家呀..定係即場同d機師商討商討呢 ? 但最主要o既證物domdom便不知去向唔o背度 ..面解完過後唔一氣處置呢 ? 定係有d好客唔念整污遭條褲以是笠定個套先鬆腿呢 ?

亦有一次o背咸幹假期痾痾o下 ..你知啦坐o背度痾 係能夠從度門o個d背下o既門"喇"視到出頭具名 ..睹到有條年夜陸友o左個廁格度又唔閉門 ..企o背度以為佢痾尿 ..面知一企便企o左成個字 ..最初睹到佢挨o左兩個熱震 ..本來挨JJ ..實係念問佢邊個技師令要門場去茅廁佢挨JJ ..

大脚吴妈 發表於 2023-3-19 19:32:06

前排支持下

ffycxyw2274436 發表於 2023-9-14 16:45:55

不錯不錯,樓主您辛苦了。。。

FREEDOM326 發表於 2023-10-9 06:06:42

支持new161

空城乱人心乱 發表於 2024-3-17 17:24:20

過來看看的

确实是个孩子谥 發表於 2024-7-19 03:49:41

支持一下:lol

墙和鸡蛋 發表於 2024-9-3 03:01:17

沙發!沙發!
頁: [1]
查看完整版本: 分享o下骨場見聞