coiechan 發表於 2023-1-20 16:10:19

羊幹俊園

羊幹俊園

一條友偶然間, 上左 sz 玩玩, 果 o 運其間怕挨風好耐無去過.

古次又試新家(對我黎講), 去左 "羊幹俊園".

關隘個年夜嬸同我講 168 包壹切家, 包挨出, 又有電腦可選技師. 仲有張 30 coupon, 問佢係咪即係 138 埋單, 佢話係, 我心諗乜依傢仲有咁仄? 是但啦!

去到, 門裏ok, 換衫處所細左小小, 洗沐處所不外沒有得, 假如再潔淨 d 會好 d. locker 仔效勞無乜.

出到年夜堂, 食左極少飯, 麻麻天, 飲杯汽火又無乜汽.

年夜堂司理出黎, 又話本來 138 係壹般推拿, 208 至係港式, 無法皆要承受, 我問佢 30 coupon 用唔用得, 佢話得, 咁即係 178 埋單, 好開理. 但我已以爲比關隘個年夜嬸握左.

先做個年夜堂按足同採耳, 按足妹同採耳妹皆幾靚, 特別採耳妹, 我 like 那種, 惋惜採耳時係睇唔到佢個樣.

房, 黎個囡囡皆 ok, 齊程有講有笑, 氛圍好好, 按得好當真, part 2 皆 ok, 無格腳, 不外手藝已算好強. 按完part 2 仲拿左 d 好熱既藥袋黎轆我, 幾舒適.

呢間家推拿佢天話足 120 分鐘, 我計過皆有做到 110 分鐘. 囡囡又當真做, 原來我係好合意, 但便衰正在最初埋單.

前臺個蜜斯話 30 coupon 隻係壹般推拿用得, 港式無劣惠, 要 208, 咁即係又握我. 我用 hk$ 找數, 前臺蜜斯計出黎個數我一聽便知有成績, 佢仲要計 2 次皆錯, 計多我十幾皮, 我一計比佢睇, 佢知錯, 便好熟練咁笑笑心同我講句 : "欠好意義 , 算錯瞭!", 佢本人皆唔駛計屢次.

實在我以爲 208 有咁既火準皆算開理, 但我最唔高興便係佢一次又一次棍騙我. 關隘個年夜嬸皆算, 連司理皆係咁, 唔係好掂.

埋單 : 208 + 20 按足 + 20 採耳 = 248 (100:90 = hk$275)+ 10 locker (=hk$285)

會唔會再去? 好易講!

(p.s. 無乜分, 版主唔該比極少駛駛 :-))
分數無成績,勤奮再出品啦

[ 本帖最初由 peter99w 於 2008-9-20 01:29 編纂 ]

喜喜保镖撼 發表於 2023-2-3 03:12:07

LZ真是人才

群主713 發表於 2023-2-13 06:43:13

幫你頂下哈!!

风男人1984 發表於 2023-12-22 23:23:18

寫的真的很不錯

标题超过5个字 發表於 2024-1-10 12:56:14

我是來刷分的,嘿嘿
頁: [1]
查看完整版本: 羊幹俊園