coiechan 發表於 2023-1-20 16:10:19

天然身材,揸落舒服-深喉有相報告。

自然身體,揸降舒適-深喉有相陳述。

依傢最熱點話題便係“挨年夜風”,風一猛,細佬便要享福,正所謂“年夜嘅唔食,細嘅皆要食”。食嘅細餐皆好,最少冇年夜餐咁下風險。我對年夜波少女皆比力好。搵年夜波妹該當去邊?易唔到我嘅。咁係“深喉”啦。果到個個囡囡自然身體,絕對唔搞遷建。
去到同司理,引見件好嘢嚟。司理便話冇成績。你去衝涼先。以後沖完便房,司理便帶咗個囡囡過嚟,囡囡係%%號。嗯!樣仔唔錯,誘人少髮減上好肉的body幾乎便ok。跟住皆係機場三步直。正骨、後麵、前麵。前兩步唔多好,但沒法。一定要過果兩part先到我最等待嘅前麵。到前裏便係齊身年夜搜身嘅時分,解bra。對波固然唔係超等奶皇包,但皆回聲彈出嚟,呎吋皆唔嘢少。固然對波唔滑到跣腳果隻,但係齋磨曾經令我齊身慶開開。單腳套弄我身上某幾吋,霎時已曾經硬如鐵柱。果種覺得好耐冇試過啦。顛末一輪熱身,幾翻雲雨,我曾經頂唔逆出嘢,佢仍然去盡馬,將我最初一面皆挨出嚟。出曬以後以爲好乏。裏面“橫風橫雨”,我的覺得便仿如隔世。購單:168。忍咗幾日,昔日末於能夠一蒲渾曬佢。

robertchan : 囡囡號碼,請用代碼,開開!

[ 本帖最初由 robertchan 於 2008-9-23 13:03 編纂 ]

123457064 發表於 2023-4-4 02:32:46

真是 收益 匪淺

贺长云 發表於 2023-12-16 02:52:54

支持new161

秦基兴拍 發表於 2024-5-10 00:09:30

不錯,支持下樓主

武汉嘉瑞 發表於 2024-7-16 04:51:03

支持一下:lol
頁: [1]
查看完整版本: 天然身材,揸落舒服-深喉有相報告。