coiechan 發表於 2023-1-20 16:10:19

奧運後之歡樂。

奧運後之歡欣。

奧運期期好鬼用心睇奧運角逐,實系幾好睇。

完奧運瞭實系有面沒有慣,以是便要上去玩,約幾個伴侶便上去玩,
過閉便購幾收單一雜麥味威士紀上去飲飽飽。經濟真惠。飲實酒最少吾會頭痛。

去到KTV 七面半多,鬼影皆無隻,效勞員皆已到,
話如今無勿人出去玩,以是早些上班
女女由八面企年夜堂比客人選擇改為八面十幾,卅分先有女企,實系年夜把工夫,
正在年夜堂睇女女仿佛多些女挑選,最主要女女肉體豐滿很多多少,快快腳挑年夜波妹房。
媽咪話奧運時期少人去玩,女女也少上班。以是好鬼喧囂,但我小我私家以爲反而多女家挑選………

不外別的發明媽咪成Q日叫我比200比DJ,吾通又減價?
一段少插直系我錯比一佰港幣給DJ,佢烏臉吾作聲,厥後媽咪道我才曉得,
換返比佢,佢皆榮幸我有卅拾幾張人仔,十幾張港仔,佢皆中獎,跌拾幾元匯火.比我..嘻嘻媽咪小費女女小費皆吾中....結賑又吾中,祇得佢中

系房內DJ,女女玩年夜玩骰,partner 對戰,玩七八九,高興天準情天玩,我猜果為洋酒配綠茶濃味本果,以是個個皆玩得出格高興掛。
湖北年夜波妹實系幾自得又含羞又怕痕,比我摸成早,揭揭服服。由不克不及嘴釀成成日嘴嘴。
不外我一路皆有叫媽咪找其他女做陪,但無勿適宜,祇得年夜波妹
玩成面鐘,問條女系已跟我走,最攪笑條女話我好花心吾同我返旅店,好有性格,我喜好,嘻嘻

實在那一刻我皆有面半醒,果為我皆飲很多多少雜威士忌,伴侶話我條女叫我跟佢回傢,但我無聽到,以是在理便走去食宵夜時顛末一排髮廊皆閉門,該當重系掃蕩中………
食完皆成兩面鐘去桑拿皆有成兩十條女挑選,皆吾錯,幾個伴侶留下,
我便帶其他去其他場玩,
夜麻麻路上皆無勿人,去其他場一場,D靚靚部少便環繞糾纏著你,實系好鬼舒適,人房一座下,佢天便主動自發一家座上你年夜肶,摸幾家,睹到有些身體,摸下重比乳頭我睇下話pink吾pink實系攪笑。火任抽個類。

去一間場一出門心便睹到條靚妹仔部少,超短裙,又系陪著我房,我皆系成機抽火,本來江蘇妹,好實系玩得,一家座上我年夜肶,便環繞糾纏我重摸我下半身,玩一陣便去我伴侶到玩返不異家。玩到有女房才截至。實攪笑。
睇幾轉,肥肥老幼皆有,最初挑兩個心愛型,伴侶本先問有沒有年夜些房間,面知司理會錯意話有套房能夠話4p,
我皆已試過同人同房一齊玩,以爲有壓力,怕應響成就…. 嘻嘻
問兩個女女皆話吾怕,女皆吾怕吾通仔怕咩,好雨……….. 嘿嘿
等房期間,便捉兩條女舞蹈先,摸下摸下豆腐,攪下佢天波波戰洞心,佢天火皆出去,實系幾過癮!不外我伴侶便含羞祇躺臥正在床上看!偶然氛圍實系要本人動員……..
到過套房,本來有閃灼強光燈,佢天先跳脫衣舞,我們倆躺正在床上欣賞,我要供她們倆自摸後先互摸一番,然後才上床幫我們除衫,我一小我私家又摸兩條女女,實系正!摸到佢天年夜吵年夜嚷!妙!
舞蹈完伴侶一對去沐浴,我女女問我要沒有要去一Q先,我皆道沐浴先吧。
沐浴漸漸洗皆幾劣閒,
皆有火中簫,睹伴侶吹簫吹十幾分鐘重吹著,我由火床回年夜床睹他倆借已出去,看一看他倆借吹著,我問佢天念吹爆?一陣聞聲女女系火床叫床聲便去做不雅眾,面知佢天便截至行動,我祇有看一會便分開,估吾到本國念書返來皆那麼守舊,皆吾開放,

我們倆幫他唱國歌助勢,唱著起去,起去!也無做用。他借是平息下去。

我回床上女女做效勞,女女便女上男下ML..
到第兩Q我插女時我男上女下時,女女話你那麼悶蛋,祇做陳腐式好無趣,
嘻嘻等陣你便知味講,我一路換幾個花式,佢叫到好大呼床聲,吸引伴侶到那邊不雅戰,本來有人不雅戰我皆無勿覺得,皆系持續止房,無影響,能夠重減年夜戰意,果為睹到女女疾苦高興心情……. 嘻嘻實系反常!仿佛好有演出慾加!
床上玩到斷絕房的sofa,再去到做愛椅,實系插得利落索性過癮。
惋惜最初皆脫套子。果為能夠佢無減KY,太松摸擦太凶猛。破瞭…
女女怕怕立即閃回房拿工具。
那樣便過一個淫蕩夜早!

最攪鬼此中一間桑拿,魔講便600包房,問司理取壹般技師400有何效勞別離,頂癮的她道次要魔講系懂揼骨,有沒有做足其他效勞又沒有道,有些場魔講少很多多少效勞。
少Q個司理重系吾問覆,擅哉!
講實實系算幾得。果果該當米七閣下,一個東北,四個湖北,有波有羅有樣貌!
我皆念試,不外做松發頭羊帶隊費事些。

kkbbq:少篇陳述減住10分先

[ 本帖最初由 kkbbq 於 2008-9-27 23:21 編纂 ]

123457049 發表於 2023-3-25 20:41:02

相儅不錯,感謝無私分享精神!

王俊杰2017 發表於 2023-4-3 05:46:40

前排支持下

天寿保健护理彰 發表於 2023-5-14 05:42:37

幫幫頂頂!!

水草香蕉壁 發表於 2023-8-23 23:02:20

沙發!沙發!
頁: [1]
查看完整版本: 奧運後之歡樂。