coiechan 發表於 2023-1-20 16:10:19

今早hk$$

古早hk$$

原來一早去,果伴侶有事早左去,去到某c兄pm 我既mmm剛上鍾~~~~~
昔日試新女,從前識果d 無做很多多少~~!)好卦住你~~~~~~

講番正題,女女手藝可承受,道玩得激吾激,我覺壹般, 咪咪 ok 架,一隻腳, 借有彈性
以後去去去去果d , 我同佢講,你識d咩出格家,拿埋出去好喎~~''

我實係估吾到,又實係已試過~~
佢走去拿左個袋,呢個咩袋呢? 列位吾好念d 正家住.....是 一個 包左熱石既袋,
我實係已試過係油場推熱石,佢話係背碌下,好舒適,我皆覺好爽
但年夜傢吾好用黎放deedee 度,固然能夠好爽,但能夠整生左deedee哈哈
過後 fd聽完o 曬咀,已係已聽過同試過~~哈哈 佢話叻

呢個mm 多念頭,好醉,佢好快成為年夜傢招面,我能夠早d 好易找到佢call 鍾

知我既人有果句講果句~~,吾係告白同吹火,,從前年夜傢睇過我陳述既!) 既 鏖戰陳述
去試過她皆話正~~ 而傢!)無做,聽講有個新!)...
我皆好耐無陳述,果為年夜傢大都分開,去瞭cp ,少安
我皆又無咩正家 好寫so 無寫好耐~~
新女有多少個本人估啦,

jojo:罕見巴士男又出陳述.減你小小分啦

以後去左友2找 女女正骨,佢 工夫瞭得,我既背 ,腰傷x患一一按好瞭
我又有一個月 ,扭動我既腰,做個兵士~~
下個月再找佢醫我啦哈哈
要正骨女 問我啦,我估無人要

[ 本帖最初由 巴士男 於 2008-9-28 23:55 編纂 ]

狂风974 發表於 2023-7-28 04:13:11

不錯,支持下樓主

天上跑鸟跑ac 發表於 2023-10-20 04:04:05

難得一見的好帖

123457044 發表於 2024-2-16 02:00:14

我是個湊數的。。。

半岛宫殿rw 發表於 2024-8-24 08:28:20

我是個湊數的。。。
頁: [1]
查看完整版本: 今早hk$$