coiechan 發表於 2023-1-20 16:10:19

10/1 見皇後

10/1 睹皇後

睹各師兄皆講黃後式
小弟亦於國慶日再次北上, 剛回傢出report,
第一次出report,
文筆欠好請沒有要睹怪

正午先上深圳止街
吃瞭味粗推裏, 早晨六時半閣下抵達黃後
能夠年夜部分人來日诰日要上班
年夜堂實的很冷落, 能夠道廿人皆不敷

正在年夜堂睹到很年青靚女的按足技師
曾經對黃後式好有憧憬

咁耐冇北上, 念試骨運, 何況第一次黎呢間, 便輪牌算
一黎三十幾既bg, 相頭身體麻麻,諗到話哂皆係正骨, 便冇彈,
但係本來佢成程皆係烏裏, 年夜傢冇乜傾計

part 1- 80 -85 分, 比其他場(火刀, 皇得假期,) 降力, 位準
part2 -
呢個囡囡好有對峙, 又話假如我要正, 佢能夠引見別的d場, 但黃後唔係, 她道本人做得年夜年夜圓圓,
   我話明哂, 但佢可唔能夠幫輔佐處理我的疾苦, 佢話公司劃定唔得, 睹到獎一千兼抄尤
   我又懇求佢, 我d 血有成半個鐘皆停止o係下半身, 便黎冇血上腦會暈,
    佢又好醉咁話tips 最多得100, 她把小小弟握正在腳,肉搥針板上, 我便話會別的再比小小cash
   會談歷時非常鐘, 最初以168+100 cash +50 tips 完事, 但係,..佢話本人唔慣幫人挨,
但係腳做仔又好純熟, 實係服左佢

呢個技師實係齊程烏裏, 語氣皆好挖,
唔知係咪我似佢邊個敵人.
返啅指數係0 ,

別的十面半o係換衣室臨走前, 初級藍衫locker 哥話執到個銀包,
跟住便衝左出前臺, 但我諗個銀包係年夜廳d 客跌
實在呢件事冇乜出格, 出格正在當個初級locker 哥衝左進來以後
我聽到別的一個黑衫locker 仔同別的一個locker 仔講
「你古次垮台瞭」

令我諗多很多多少家, 勸說列位師兄 ,珍貴物品皆係跟身好

云端午节 發表於 2023-4-13 23:43:32

LZ說的很不錯

123457321 發表於 2023-8-5 22:24:09

:lol不錯

pcng417912 發表於 2023-9-17 00:12:41

前排支持下分享

音乐之家1 發表於 2024-1-2 23:58:00

路過,支持一下啦
頁: [1]
查看完整版本: 10/1 見皇後