coiechan 發表於 2023-1-20 16:10:19

水X鬆腿左擺右擺報告

火X鬆腿左擺左擺陳述

年夜傢好,我係新黎既請多多指教,陳述本人睇便睇很多不外而傢皆係第一次出(有咩唔很多多少多包羅)

好正提:前幾日諗住去鬆下腿邊鬆下小弟弟 ,叫個效勞員Call左個鬆腿巨匠離,個bg一座便問我係唔係一小我私家離(我便話係)面知佢兩話沒有道便插我的小袋度不斷按(該當係摩先實 )遠住我便話念訓陣話要毛巾琴住實在我隻腳曾經一早左褲裡裏佢按邊隻足我便擺係邊,正 佢以後有德律風便一邊按住我的小B一邊講德律風扮冇家,以後按到第三個鐘,佢.....佢....佢隻腳係咁玩以後出左 ,又扮冇家比左1張毛主席佢...不外最主要係(條Bg好心愛的,能夠玩多幾回)
第一次陳述完,多開支看

kkbbq:處男陳述減8分

[ 本帖最初由 kkbbq 於 2008-8-13 07:24 編纂 ]

何幕之之rl 發表於 2023-2-1 01:30:30

多謝你分享

章牛险 發表於 2023-2-16 08:04:42

好好 學習了 確實不錯

后会无期846 發表於 2024-6-28 01:14:33

過來看看的
頁: [1]
查看完整版本: 水X鬆腿左擺右擺報告