coiechan 發表於 2023-1-20 16:10:19

黃後捉鼠記

黃後捉鼠記

尾先多開各師兄比方 robertchan, dirtyjoke, dicky-kok, gammom-yu, 流火無情、hips 教路,由面拆天鐵到搵邊個 bg 皆講得好分明,令我勝利捉鼠。

6面鐘過閉去拆天鐵,用10蚊紙幣購飛、找翻一堆碎紙。拿翻D錢但係面解冇飛既?

以為比部機食左張飛,咁咪諗住購過張o羅。幸虧多眼睇一睇其別人,本來D飛係成個年夜餅咁樣,我之前拿錢時張飛同D錢一齊放埋袋,港燦即係港燦!

多得各師兄既教誨,小弟一降車止左一陣便抵達黃後。個場以噴鼻港黎講絕對係年夜場。到戚息室D拆建好靚,又有自力電視,實係唔錯。同埋我實係已睹過男女老少皆坐曬係個戚息室度。坐我斷絕仲係一個四、五歲既小mm!

要提下既係黃後D練頭妹、鬆足妹有D皆好得下。仲有D好容妹便埋黎 sell 我做推油減facial,一 set 成2百幾3百蚊皆幾貴。但係比我睹到個"腎部 / 卵蛋 照顧護士" 98蚊,聽降恰似有D家玩,又睹個好容妹幾正下,咁便問下係乜家黎,個mm話係做條腰,咁聽降又恰似冇乜推測,以是皆係冇做到。唔知有冇師兄做過?終究有冇家玩?

坐左一陣同部少講要做黃後色,搵各師兄 pm 我既 bg (實在也沒有多壹切師兄皆係比同一個 bg),個 bg 中形同D師兄描述一樣,樣一般,身體一般,我便以爲係中下火準tim。但係 bg 腳骨皆幾好,按年夜比側同袋袋時腳勢亦唔錯,攪到我好 high,唔洗作聲主動玩o者o者,出水個 part 便愈加一流,我曲頭 high 到爆!,十分合意。

最初埋單走人300人仔有找。

止路四圍不雅摩時發明有間火刀,門裏極豪,下次該當會去試下。唔知各師兄有乜評價,有冇錦囊相受?

robertchan :多開陳述!勤奮,再接再勵!

[ 本帖最初由 robertchan 於 2008-10-5 01:27 編纂 ]

杨俊语语il 發表於 2023-8-16 19:24:17

寫的真的很不錯

梨波儿 發表於 2023-8-16 23:33:30

不錯,支持下樓主

雅法海 發表於 2023-12-19 15:52:11

幫你頂下哈!!

123457191 發表於 2024-4-4 09:20:50

有競爭才有進步嘛

核桃脆 發表於 2024-5-15 08:44:07

我是來刷分的,嘿嘿

淡淡清水1314 發表於 2024-6-25 13:26:33

我搶、我搶、我搶沙發~

123456833 發表於 2024-7-7 09:12:16

我是個湊數的。。。
頁: [1]
查看完整版本: 黃後捉鼠記