coiechan 發表於 2023-1-20 16:10:19

水刀揼後感

火刀揼後感

上禮拜同gf第一次去火刀揼骨
冇諗過火皆呢間場係咁grand
個場年夜,洗沐隔數又多,火池同桑拿室又係年夜
戚息室又多位
別的家食唔係話好好食,不外皆ok,
但同d家凍飲一樣皆係濃左d
至於個bowling場,
我倡議年夜傢唔好用左腳邊o既lane
果為恰似會有"內西"同埋成日look降坑城市有分
左邊冇試唔知

到左主挨便梗係推拿啦
gf成早掛住睇電視我便試左傳道當中o既鬆腿
實係著名沒有如碰頭
bg腳勢實係好唔多下下皆掂到我細佬
我心諗比我gf睹到便仆街啦
好彩我偷視bg mm之餘又視下電視加下壓
唔係扯黑旗便實係不勝假想啦
以後佢背住我gf幫我鬆另一隻足時便冇咁到位
能夠果為佢睇唔到我gf閉係啦.....

跟住按中式,bg幾好樣,又後死
gf o係斷絕齊程固然好端莊啦,又唔會問我咁多家
以後最尾再按背時我啓齒叫佢多d按pat pat年夜脾位置呀咁
佢成個pat pat坐左降我年夜脾同小腿上,
隻腳按pat pat又腳指尖掂住我屎眼位置,
唔通而傢d中式皆係咁按??個個腳法皆唔同?
按完仲睹到有佢張收工單o係枱裏度....
唔知係我心多定係有家表示我呢??
不管怎樣呢兩個bg我皆一定會再試屢次,
睇下下次會唔會有時機出番個老鼠陳述

正骨火陳述終了!!

kkbbq:古次無捉到老鼠隻減15分

[ 本帖最初由 xronaldo07 於 2008-10-8 22:38 編纂 ]

王胜军 發表於 2023-5-25 00:34:10

真是 收益 匪淺

彭832 發表於 2023-7-12 09:37:54

我是來刷分的,嘿嘿

老橡树1 發表於 2024-1-26 01:57:32

多謝你分享

粘瓜莱 發表於 2024-6-27 06:54:03

不錯不錯,很好哦

諾篱hy 發表於 2024-6-29 17:53:45

不錯不錯,樓主您辛苦了。。。
頁: [1]
查看完整版本: 水刀揼後感