coiechan 發表於 2023-1-20 16:10:19

太x洋~土耳其式

太x洋~土耳其式

覓日去左太x洋揼骨,硬件面好唔洗多講啦,很多多少師兄皆已知
沖完涼上年夜廳,睹到有一個我以為係G客o既蜜斯走埋黎sell家
一開端便sell推油果d餐;
話而傢有新o既土耳其式叫我試下,新到連份"卡達朗"皆已印上去,
我問佢同其改日式呀港式呀,年夜西洋式呀有咩唔同?
佢話年夜傢用d料唔同,同埋搽完油唔會癡坐坐,以後便試下啦,果為皆唔算太貴。

佢帶我到天下果層,本來佢實在係好容妹同埋係佢幫我按
心諗冇所謂啦,固然唔算係靚,但最少唔醜樣,又後死,不外裏同腳臂有dd肉,
之前佢著suit皆曾經有波睇,開端定時佢除低左上衣以後,哇…
仲有件背心o既,不外皆好車頭皆幾凸下架!
尾先按背冇腳多多,果為佢一曲皆係用近離守勢,
到按腳時我便特登捉一捉佢隻腳,同佢10指松扣下,佢話我衰,挨左我隻腳一下,
以後企o係床頭幫我按背,恰似有餅食下,
再回身按正裏,我摸下佢pat pat
佢做出一副挖住我o既眼神話唔得, 我冇面理,佢一再止埋黎我便再摸,
以後按按下又同我單下眼,放下電咁 ,又話要誘惑下我咁
我又用我果條............3吋沒有爛之舌減埋櫻木花講o既"眼神造定"視住佢 ,
最初肉體而至,金石為開,末於比我摸到波波,pat pat同攬攬抱抱,完o既時分仲同我扮玩下強姦tim
小費簽完後佢留o左咭片比我,最衰佢古早支得夜,唔係我便等埋佢同佢食餐飯,
睇下下一次仲有冇咁so

RMB188+80tips

陳述終了

[ 本帖最初由 xronaldo07 於 2008-9-29 08:09 編纂 ]

郭光庆 發表於 2023-6-18 17:45:50

真是 收益 匪淺

此人正在学习 發表於 2023-7-23 23:47:27

小手一抖,積分到手!

三个捌 發表於 2023-12-17 09:55:14

我是個湊數的。。。
頁: [1]
查看完整版本: 太x洋~土耳其式