coiechan 發表於 2023-1-20 16:10:19

廣州 sn ~魔鬼城

廣州 sn ~妖怪鄉

前日按照某 c 兄材料去到廣州年夜講北 ~ 妖怪鄉 ,
位於性天旅店四樓 .四周皆幾旺 ,斷絕有間年夜超市 ~樂購 ,
上到去 , 四周皆幾企理 ,坤淨 ( 天毯較殘 ),
中場格式 , 火猛夠熱 , 有熱 ,池, 坤 , 幹蒸例牌 ,
年夜廳有 30 多坐位 , 分 3 排 , 有自力 lcd , 前裏有兩個年夜屏幕 ,
睹到 3 , 4 個女部少 , 局部皆 22 -25 , 樣貌皆唔錯 - 75 ,
接待熱情 , 先帶我到餐廳 , 6 張枱 , 叫菜情勢 , free...
本 menu 皆有 10 多頁 ,
粥..粉..裏..飯 四年夜創造梗有啦 !
仲有逐日例湯 ...煲仔菜...切鷄燒味...炒小菜.....
我叫佐黑切鷄...茶葉蝦...雲吞 ...例湯...
火準皆比念像好 , 值 - 75 分 ,
食完止佐個圈 ...有張桌球枱...健身房....迷你影戲院...
坐佐陣房....部少話有..中式...泰式 ..兩種 ,
試泰式..., 房無電視 , 裝備一般 ,
門有少形玻璃 , 揭佐磨沙紙 , 暴露一小格 , 較暗房燈皆視唔到泥.
同部少例牌講要身體好 d , 樣要靚 d .......
黎佐個年約 22 囡囡 , 樣貌..身體- 75 , ok
傾降老板係噴鼻港人, 開佐好沒有多有 3 年 ,
part 1 推背...夠力, 手藝 - 80 ,
一路會問夠唔夠力... 邊度乏 d ...
推到 pp , 成條褲比佢推到足眼 ,
跟住便 袋袋...蛋蛋...無一倖免被洗劫...
摷到最快樂時....話有 波推 ( + 50 ) , 生客至做 ...
呢個時分....梗要 9 興 , 照做 ....
佢好降力...由足眼開端..小腿...年夜腿...股...腰...背...頸...
一路做...一路有聲響共同, 由近而遠 ,
再反轉...由下而上 ...架起我兩隻足用近來間隔....
全部單蛋夾腸仔我食 .....食左幾分鐘 ...
再轉個姿式 , 訓我斷絕...用隻小腿夾住再....
一輪守勢 , 末於俾佢挨敗 , 合兵 兩億!
渾淨完再按陣年夜腿回氣 , 問我駛唔駛黎屢次 , free !
唔好啦 ! 放過我啦 !! 我返去仲要交作業 !!
出返年夜廳 , 唔念訓住 , 再去餐廳彌補能量先 ,
叫左...陳皮骨...白葱頭蒸鷄 ....牛肉炒米粉....
味講一樣咁正 .., 食完睇陣電視至返房訓 ,
第晨埋單 $ 288 + 5 ( locker )
總結 : 呢間妖怪鄉大抵皆 ok ...
最年夜成績係 3 樓...disco + 卡推 ok ...d 音樂聲太吵..
到面幾兩面至支 , 唔係個個 c兄頂得逆 !

kkbbq:有飲 有食 有嘢出陳述減20分

[ 本帖最初由 kkbbq 於 2008-10-13 07:28 編纂 ]

寒郁轩良 發表於 2023-6-24 20:53:36

我是來刷分的,嘿嘿

兔仔妹致 發表於 2023-8-27 18:27:56

小手一抖,積分到手!

随遇而安428 發表於 2024-4-21 20:31:54

學習了,謝謝分享、、、

执着等待等wc 發表於 2024-8-13 03:07:10

小手一抖,積分到手!
頁: [1]
查看完整版本: 廣州 sn ~魔鬼城