coiechan 發表於 2023-1-20 16:10:19

舊地重遊HK$卒紅牌(*碟包膠~~有link相

舊天重遊HK$卒白牌(*碟包膠~~有link相

縱早係背西巷揀唔女便舊天重遊港完,逆思念一下從前個超等技C101,上到前先上目女相,睹9*同2^皆幾好,先問拾暫徑理佢話2^上中,拾暫徑理話古期旺中到爆9*便岡降中,好便9*啦!part1:腳骨ok喎,推背皆唔錯,一問本來佢從前係芙仔做,唔怪得啦!part2:飛bra波佢便幫我吮耳、波推、吮lin、玩果凍、區pat,pat,–般,可承受!到前裏佢能雀我波,波隻吸腳唔夠年夜,轉攻陷路一陽指洞,有小小格腳皆勝利達洞,但挨極皆終出!便叫佢座起係我左腰側裏背我,將底底推至膝頭係度!俾我睇住隻gap離挨,苦我左腳玩波左腳卒碟卒到有火標便被佢ko左!出家前發明9*本來恰似受減惠!總結:19*苦既價苦既效勞ok啦!不外比起從前個超等技C101松係無得比啦!~~~~~~~~完

kkbbq:早飯陳述減15分

[ 本帖最初由 kkbbq 於 2008-10-11 06:11 編纂 ]

淡然一笑wwl 發表於 2023-8-26 16:03:57

看帖廻帖是美德!:lol

淡然一笑wwc 發表於 2024-1-28 22:00:16

幫你頂下哈!!

jiaguangqin 發表於 2024-5-23 16:21:37

沒看完~~~~~~ 先頂,好同志

护身马甲上阵兜 發表於 2024-7-29 16:09:09

真是 收益 匪淺
頁: [1]
查看完整版本: 舊地重遊HK$卒紅牌(*碟包膠~~有link相