coiechan 發表於 2023-1-20 16:05:00

向西村最新動向

背西村最新意向

覓日同另止4位巴挨一止5人系東門四周尋食~

路經背西村決議去挨番個轉~

工夫約莫係17:00閣下~

之前皆黎過幾回但睹唔太多女~

古次再止實係年夜開眼界~

d橫巷FL著曬紫燈~勁多囡囡坐曬出黎~

我天揀左條光猛&多囡極少ge橫巷止去~

成條巷為數約有30-40個囡囡~量素偶下~

實係有d目沒有暇給ge覺得~唔知視邊個好~

d囡囡睹到我天幾個皆起家湧埋黎我天度圍住我天~

年夜收春"波"~又伸腳抓住我天叫我天上佢天~

我天便一路fing開佢天持續背前止~

然後又有另一批囡囡湧埋我天度~

最初幾經艱辛殺出重圍~

幾個巴挨皆系度回味松頭先果一幕~

d街女實係好正~不外初末唔敢試~

[ 本帖最初由 deaddg 於 2008-10-19 20:55 編纂 ]

形腿望舞 發表於 2023-9-26 05:33:23

好帖,來頂下

湿湿二 發表於 2024-6-8 11:02:32

幫幫頂頂!!
頁: [1]
查看完整版本: 向西村最新動向