coiechan 發表於 2023-1-20 16:05:00

王刀遊

王刀遊

早前有老友供給一間位於禍田一角有個骨好去處
昔日相約偕行一遊
過新心岸挨的,錶皆冇跳便到啦,最怪係間個室第區裏
坐電梯上去時要同D住戶一齊坐人天一傢年夜細眼視視

到步......各自洗沐換衫房
到房CALL司理房問佢有乜玩
唔知係咪我個5蚊仄頭拆失事,個司理話得中,泰,日三種
我話我老友推介做身娶BALL式喎,佢死心皆話冇
攪成五分鐘 ,連回籍咭比佢睇証明係港燦至掂
個司理SAY SORRY話甯靜D好D,CALL BG

BG到樣一般,心心有D肉我諗有32,年齒24,5到果為米青曾經上腦閉係.....
閉門完工
part1 夠力火位置準 ,行道間本來bg從前玉輪灣做(佢話係正場,我冇去過以是唔知係咪),過去三個月,按半個鐘到part2
降油推背成小我私家坐我patpat以後劃降隻足到係咁旭,我問佢"你好痕呀要唔要我同你行痕呀"佢話一陣先等佢推完背先係好當真咁講,我話好.....
推完patpat,r一輪雀.....佢末於消除上身到ball推啦
ball推前,松係要驗明証身先啦抱抱一輪以後,睹佢linlin個有d硬
便降油完工,由背到pat一路推,一路推   以後回身
回身以後年夜傢空揭空去個法度幹吻佢mm同我弟弟隔住條底褲say hi以後摩擦一反發明條底底開端幹啦
part3細佬過膠,以後佢用心時我用腳,年夜傢皆到達至下地步" />" /> " />" />
佢同我清算完後話去洗腳,我話我皆要,果為成腳幹曬,佢裏皆白曬話拿條毛巾比我
以後按按腳傾傾便夠鐘

260人仔90min齊包

粉飾一般,昔日經歷(要証明係港燦)以爲間場皆幾甯靜

陳述終了!!!

robertchan : 開開陳述!估唔到而傢咁好玩。
kkbbq:我又要開開陳述減多八分

[ 本帖最初由 kkbbq 於 2008-10-25 06:44 編纂 ]

123457000 發表於 2023-1-29 04:09:09

有競爭才有進步嘛

一心之恋祭 發表於 2023-2-2 07:12:43

過來看看的

hecgdge4 發表於 2023-5-9 23:33:49

不錯不錯,很好哦

陈嘉凯 發表於 2023-5-10 14:57:50

謝謝樓主,共同發展

姜小黑61 發表於 2023-11-18 21:14:51

不錯不錯,樓主您辛苦了。。。

没想爱上你堑 發表於 2024-2-18 00:08:52

沒看完~~~~~~ 先頂,好同志

123457191 發表於 2024-5-9 06:42:11

沙發!沙發!
頁: [1]
查看完整版本: 王刀遊