coiechan 發表於 2023-1-20 16:05:00

歡迎搭乘"中式"航機

歡送拆乘"中式"航機

覓日原來plan好走一趟ca, 但暫時要返公司ot, 到三面幾至走得, 便遠遠天過皇崗深枯年夜廈按其中式算啦!

去到先做個鬆腿, 果前次按果個返夜班, 便輪牌啦. 但完整無欣喜, bg話佢係按日式的, 重話一陣間假如我按日式, 能夠皆係佢喎. 但心諗, 先唔講你副尊容, 依傢你完整皆無指導我, 重面搵你按日式呀.

好, 上房. 效勞員帶我去一間有雙方玻璃窗的房(右邊係降天玻璃走廊,左邊係斷絕房). 嘩, 購樓便好, 咁開揚, 固然其時皆係諗住正骨, 但初末唔鍾意, 便話"太陽太紮眼, 換一個吧". 佢話"無房換瞭". 但我對峙唔要. 佢便話"出電視看的止嗎?" 我話 "能夠呀, 我皆沒有愛看電視的." 佢便帶我去瞭另一間, 估唔到便咁便有運轉.

去到是一間兩張中式床的房, 超窄, 一年夜塊降天磨砂玻璃, 有窗簾的 (去過的ching皆曉得係咩房). 好, 便呢間.

bg去到, 個子矮小, 模樣尚算心愛. 能夠佢矮小, 一開端便成小我私家跪上張床度幫我按, 腳勢, 力度皆唔錯, 好當真. 到佢企係我個頭前裏幫我按肩, 頸時, 果我敵手一曲皆係放係果頭前裏, 以是我敵手同佢對足皆有"開法衝碰". 睹佢一曲皆無躲, 便開端探索下, 我將左腳背停係佢既左腿上, 而左腳便沈觸佢既左pat. 最後佢皆縮左一下, 按左一陣便止去我前面. 便係呢個時分, 佢比左一個signal我 : 正在我的左腳背彈左兩下. 即係話佢支到我的家啦!

跟住便坐住我對足按pat pat, 重請我隻左小腿食西餅, 我皆唔虛心, 用番隻左小腿切西餅, 佢皆無躲. 按左一陣便叫回身, 我話按多陣先啦. 佢便曲情由褲足伸曬敵手去按, 重按埋個袋底, 一路按, 重一路 " 呀!呀!呀!"咁叫. 我又共同佢係度" 呀!呀!呀!" 佢笑住話" 小聲面, 裏面聽到啦."

古次實係回身啦, 但一回身, 佢便成小我私家對準我細佬, 一家坐上黎. 我話換轉裏果張床啦. 佢好快腳咁換曬d家, 又係一家坐上黎, 重係度yoyo (陳"自搖"), 嘩係, 你恰似饑過我喎. 佢一路搖, 一路用mm去搵我細佬頂佢, 我曲感情覺到佢個榮骨下下皆頂住我細佬, 心諗你該當舒適過我喎.

我便一家拿開佢條褲邊, 數佢d毛毛, 念用腳指公瞭佢, 但佢係咁搖, 好d連指公皆比佢搖斷. 跟住便單腳插峰, 佢重本人拿下個bra, 淺啡, 但唔係咁挺.

我便沒有時視下裏面, 但佢話"出事, 裏面看沒有到的, 看到我皆沒有敢啦" 咁我便唔虛心, 鍚佢對波. 重用左腳一家攬底佢, 左腳由佢pat pat 伸去瞭佢mm, 嘩, 皆曾經幹曬. 我便郎朗上身, 闡揚指功, 此時房間隻有佢既吸吸聲戰潺潺的火聲. 過左一陣, 佢便一家攞我細佬出黎揮動, 唔夠一陣便比佢ko左.

佢進來洗完腳返黎, 好抵死咁話"你單腳好乏瞭, 我幫你多按單腳吧!" 實抵錫. 佢按多陣, 我天又攪屢次, 但古次我好耐皆已出, 佢0皆曬咀話"你好瞭出有, 我的腳好乏瞭." 我隻腳係佢mm度係咁摷, 我又何嘗唔攰呀! 我便話"好啦, 好啦, 不消啦!" 佢便話去洗腳, 洗完返黎幫我按頭. 跟住便按到夠鐘.

實在果度間間房皆好開揚, 出格係呢個期間, 多很多多少司理巡房, 古次皆係散天時,天時,人戰, 至有秘兩個鐘係我天兩個互動, 同埋至能夠出到呢個report.

最初簽左小費50, 再比人仔50, 各驕傲意分開.

不外唔知下次自動要供果個房, 會唔會比人註意.

kkbbq:一定要減分減15分喇

[ 本帖最初由 kkbbq 於 2008-8-31 23:33 編纂 ]

单丁鹤纷 發表於 2023-6-7 18:58:09

寫的真的很不錯

风吹吹蛋蛋疼风w 發表於 2023-9-22 17:34:28

寫的真的很不錯

淡然一笑wwl 發表於 2023-12-24 17:04:56

LZ說的很不錯

XY890 發表於 2024-5-4 15:20:02

不錯不錯,樓主您辛苦了。。。
頁: [1]
查看完整版本: 歡迎搭乘"中式"航機