coiechan 發表於 2023-1-20 16:05:00

水立荒之旅

火坐荒之旅

新人第一次出report! 能夠o既請減幾分! thanks!

早兩禮拜的一個禮拜五(版主能夠記得我,果為果日我係咪問邊間好)!
一止三人拆水車行降馬州過閉!
一出閉便止去火坐圓!
o係火坐荒門心四周一間酒樓(天下果間)!
視o下皆多少人幫襯!
咪去試o下o羅!
哇!!! d o家幾撚易食呀!
一定冇下次!
去到沖完涼出o黎按足(簽o左$30小費, 唔知貴唔貴呢?)!
揀o左做賽班島風情!
房等技師!
哇! 先o黎一個阿嬸1號!
彈! 叫佢搵個後死o既!
再o黎阿嬸2號! 再彈!
以後有個司理o既物體問我要咩技師?
我話要個後死o既!
一等又等o左非常鐘!
卒之皆o黎o左個模樣唔好o既技師!
問我要咩噴鼻芬油, 揀o左薰衣草!
技師立場好好, 腳勢同力火皆唔錯!
齊程皆有傾o下計, 同我發言我頭先去果間酒樓o既樓上果間好食很多多少!
如是者淨半個鐘!
技師仍然好端莊咁按松足!
袋底皆冇hi 到!
我便諗:"要出o下計仔先!"
同技師講:"幫我按下d!"
佢係按下o左, 但皆冇掂o下袋底!
幹脆指住細佬話:"沒有如幫我按哩度!"
佢問我係咪試過? 我話伴侶試過(果為之前同佢講第一次o黎)!
佢問我怕沒有怕? 我問怕什麼?
跟住佢問比多少小費?
我問一百! 佢又話唔夠!
我話伴侶係話比一百o者!
唔得便算啦!
技師又問係簽訂比!
我話簽$50再比$100佢!
撲鎚降油完工!
開首唔比解扣!
不即不離解o左!
渣住波波比佢推到細佬吐心火!
舒適曬!
技師幫我渾淨完便再按背!
問我係咪面佢名?
我話我第一次o黎面會識面佢?
我話我便彈o左之前果兩個!
佢話咁下次識面佢啦!

埋單:
按足$58+$30(小費)+賽班島風情$218+$50(小費)+$100(技師附減費)=$456
唔知算唔算貴哩?

robertchan : 請勿開名,可用諧音。新腳初試叫聲陳述,又寫得唔錯,減小小分以示鼓舞。

[ 本帖最初由 robertchan 於 2008-10-27 14:44 編纂 ]

枣强公用号 發表於 2023-1-31 22:45:50

看帖廻帖是美德!:lol

瑞星卡卡卡卫 發表於 2023-8-27 21:57:26

路過,學習下

喜喜保镖撼 發表於 2023-9-9 12:50:32

學習了,謝謝分享、、、

我是来围观的逊 發表於 2024-4-23 01:28:42

支持一下:lol

穿雨捶 發表於 2024-7-21 02:52:57

幫你頂下哈!!
頁: [1]
查看完整版本: 水立荒之旅