coiechan 發表於 2023-1-20 16:05:00

水刀捉鼠失敗之旅

火刀捉鼠失利之旅

古次序遞次一次寫陳述,便去0左著名已暫的火刀,一去便降天庫洗沐,個池皆好年夜,不外便以爲water cube光猛0的;上到去先採個耳,實在我好喜好採耳的,1!技師腳勢相稱麻麻,恰似0係我耳仔核心漸漸掃咁;至於傳道中既接足,我睹班技師個發心皆唔年夜,減上件造服皆幾窄身皆冇乜0家睇到,以是冇試,果為性禍真正在太貴,以是試0左個雪域排毒,正在芒上揀瞭女後便上房

上到房,條女個樣皆OK,按既工夫勁多0家講→1問我有咩癖好,又問我如!果佢降噴鼻港會唔會帶佢四周佢,並且常常裏帶笑臉,我摸佢年夜腿佢便好鬼馬咁挨我隻腳一下,心諗古次一定有鼠捉,但係好沒有多過瞭兩個鐘以後佢問我做乜帶銀包上房,我話用去俾小費,跟住佢便話唔使喇,簽單得架喇,佢唔鐘意0係房俾,寧願簽單佢月結一次過支。
我皆估能夠冇運轉瞭,以後減多一個鐘,我話我念按年夜脾,跟住佢便話做乜個個漢子皆鐘意按呢度,我便好間接咁話果為念按細佬,跟住便直截了當,面知佢一心回絕,我仲話試過加,佢便猛問我係邊個,以後佢仲話唔會做,試過有條友俾一千蚊佢皆唔做,跟住我把幾水已夠鐘便走人
不外有度值得一讚係火池班侍仔效勞好好,你著好衫後佢天兩小我私家幫你按肩同足,並且按得唔錯,你唔叫停佢天皆唔停腳,又幫我抹對波鞋,咁既效勞隻俾0左小費兩十人仔

是日消耗:58 (採耳) + 20 (小費) +218 (雪域排毒) +109 (減鐘)+50 (小費) +20 (火池小費) +37.5 (減一)
最估唔到佢天會支減一    water cube皆唔會的

kkbbq:新腳陳述利利是是8分

[ 本帖最初由 kkbbq 於 2008-10-29 23:28 編纂 ]

韩邑王生1977 發表於 2023-4-18 11:43:00

看帖廻帖是美德!:lol

小太阳823 發表於 2023-4-30 19:42:11

過來看看的

天下无敌522 發表於 2023-5-2 15:49:19

前排支持下分享

张瘦身 發表於 2023-10-5 13:39:41

我搶、我搶、我搶沙發~
頁: [1]
查看完整版本: 水刀捉鼠失敗之旅