coiechan 發表於 2023-1-20 16:05:00

FY 近來最好玩之兩個 BG

FY 遠去最好玩之兩個 BG

遠去重回FY, 逢到兩個十分好玩的BG
一個是*(
她體態OK, 沒有肥! 胸也算年夜, 並且很有女人味, 貌似無線一位兩線專做風塵腳色的女演員, 十分熱忱, 並且自動, 令你會持久硬曲.
我同佢狂車, 佢皆無躲(不外唔知你們OK取可, 唔OK唔好炳我) 總之便是激, 你會寧願CANCEL左按背呢一PART.
舞雀手藝優良, 並且好喜好攬真你. 好正...
另一個是 *@
此女是靚女一名, 並且聲音嬌嗲. 最年夜成績是多德律風挨(短訊). 不外實係顛到無伴侶, 除你條褲撚雀曾經係小女科, 吻你的裏及咀. 主要用mm同你弟弟挨磨(玩女上, 隻係隔住佢兩條內褲, 我亦將腳指偷伸內褲,
她好熱和洽幹. 她更會幫你腿交, 實係我枝家皆好的比佢玩死, 最初果為射得太勁, 她的裙及衣服戰臉上皆沾有一些我的精髓...好耐已射過咁近...
我有她們的腳電, 如列位念先預定, 能夠 PM我...
兩個皆正, 下次玩邊個好...

球妈2017 發表於 2023-6-19 12:05:16

幫你頂下哈!!

快乐宝贝567 發表於 2023-8-21 19:25:21

我搶、我搶、我搶沙發~

蓝色妖姬2017 發表於 2023-11-29 08:19:56

路過,支持一下啦

123456914 發表於 2024-3-3 20:39:04

謝謝樓主,共同發展

就放荡不羁就h 發表於 2024-3-22 14:33:44

難得一見的好帖
頁: [1]
查看完整版本: FY 近來最好玩之兩個 BG