coiechan 發表於 2023-1-20 16:05:00

你會唔會俾?

你會唔會俾?

禮拜日,我上去鬆骨(港式推油),間場去過三四次,每次皆係同一BG,$148港式推油,間場無開年夜,之前幾回皆無俾任何揭士,條女絕對無裏烏或任何道話,但古次按按下,BG忽然好慘同我講,能夠留下$50給她嗎? 我立刻話"好",立刻俾(果為我一背皆是銀包跟身),果為一去BG個語氣實是幾慘,兩去$148港式推油,BG實是賺得唔多,三次減埋皆是$50,OK喇,以後條女非常高興,話俾我聽$148港式推油,皆是得$70,工衣,宿舍,食飯皆要俾錢,唔夠鐘,早退,告假又要獎錢,死意好,便OK,死意一濃便PK,可是一背人客要揭士,好便會俾,欠好的話個客一贊揚,又要獎錢,以是做BG皆幾易做。

亲亲阳光非 發表於 2023-12-7 16:42:18

不錯不錯,樓主您辛苦了。。。

吴秀锦 發表於 2024-4-20 06:03:18

相儅不錯,感謝無私分享精神!

落木萧萧329 發表於 2024-4-30 22:50:10

我搶、我搶、我搶沙發~

因醉鞭名马幌 發表於 2024-7-14 18:21:13

支持new161
頁: [1]
查看完整版本: 你會唔會俾?