coiechan 發表於 2023-1-20 16:05:00

清晨高速港式

黃昏下速港式

成日上黎睇, 但好耐無出陳述,本人皆以爲唔美意思,,
黎一個簡短的, 期望列位年老支貨

上禮拜羅湖返港完工前, 睹有45分鍾工夫, 黎個下速港式:
工夫: 早上七面半. ( ko該當已訓醉, 呵呵)
所在: 沿X北路 金x港......場即換衫上房
先去一個, 彈. 再去兩選一, 囡囡下下肥肥自認廿一歲, 身型唔錯, 波波好挺 好彈腳, 惋惜唔能夠解甲囡囡報鐘時聽到工號恰似係 @ ) #
免費: 人仔138. 囡囡小費20. locker仔5.

海上灵光Y8 發表於 2023-6-14 04:25:24

不錯不錯,很好哦

彭832 發表於 2023-7-12 10:22:17

我搶、我搶、我搶沙發~

天八部饶gc 發表於 2023-10-12 07:00:30

沒看完~~~~~~ 先頂,好同志

123456819 發表於 2024-6-27 09:56:20

支持一下:lol

和你相伴1 發表於 2024-9-11 20:16:24

過來看看的
頁: [1]
查看完整版本: 清晨高速港式