coiechan 發表於 2023-1-20 16:05:00

再試皇X刀X

再試皇X刀X

前次骨運麻麻,古次再試。下戰書兩面閣下到,响技師牌視咗一陣,果冇錦囊,以是皆係輪牌。

技師房,中女feel,號碼是「鴨仔旦」,腳法一般。Part2時床尾機,叫佢坐遠一D,即刻裏色一變,又是隔山挨牛,借一曲正在道「沒有是本人喜好的人覺得欠好,」攪到好無引。由於缺少視覺戰觸覺嘅刺激,挨左兩非常鐘皆出唔到,JJ皆有D痛,我話算啦,降鐘啦,佢話沒有如減鐘幫我挨出嚟,咪攪!囡囡猛say sorry,我話唔松要,小費照俾100。

由於已完事,於是揾第兩個技師繼績,那個相头沒有錯,身體亦很適中,湖北人,號碼沒有講瞭。先做Part1,比細佬回氣,幾好傾。Part2一樣,又係床尾,叫佢坐過去,又叫我沒有進治動,但仍有講有笑,冇第一個咁cool,開首是隔山挨牛,但經我諄諄教導,先脫過工衣,然後一輪搓波仔以後,用中指正在bra邊遊走,一步一步深化,囡囡恰似有D鎮靜,冇對抗,最初勝利「觸提」,同工夫KO,曆程好刺激。

固然呢度係明鼠,但初末唔係正骨,唔能夠太委曲D囡囡,亦有逢過D好共同嘅。不外日式RMB99該當算仄。ching們又冇其他明鼠推介?暗鼠恰似消耗較下,更講骨運?

[ 本帖最初由 lulu64 於 2008-11-7 10:57 編纂 ]

earth20011 發表於 2023-1-26 18:33:16

多謝你分享

夜昙SS 發表於 2023-4-5 02:16:43

寫的真的很不錯

123457264 發表於 2024-8-2 21:16:19

有競爭才有進步嘛

123456833 發表於 7 天前

不錯不錯,樓主您辛苦了。。。
頁: [1]
查看完整版本: 再試皇X刀X