coiechan 發表於 2023-1-20 16:05:00

水刀泰航

火刀泰航

尾先正在此開過師兄們"陸小鳳"及"粗X巨匠"供給綿朗!
3/11早取豬朋到火皆一試,硬件唔多講,夠年夜夠豪!由於各師兄包膠十分吸引 ,以是每壹個項目皆有暇念 …先O黎鬆腿,換左新工衣發心需然減年夜左,但多左件松身衫便完整冇睇頭 !我果件便正壹般常按,隻係間中開法踫碰小Hips !而豬朋O個便按得好 ,果我see到囡囡用毛巾擋住隻腳插得好 !食品圓裏,件頭好年夜好,不外幾貴,假如比力的話,王後悍賊便好食D,同埋仄一半!不外算啦O黎得火Do便莫計算!
輪到上房,房間拆建係我所睹最好 ,不外細左D!囡囡末於到,實係同師兄所講一樣,[個髮型乜貢爆炸丫!]當佢鋪毛巾黑低時,有推測!先按背又係問果句[我幫你按過咩?]我話朋反引見!按膊頭時成對C奶碰埋個頭 !
到按正裏,囡囡主動機 ,先隔褲數下,但我冇反響,佢便?出兵器[油],比佢溫順O既腳藝摔摔下便死去活來,亦O係求助緊急閉頭?到圓球 ,囡囡愈加油加快下小弟便兩足一伸小Hips心吐黑沫宣佈降服佩服…囡囡為挨理後返來亦好專業天完成餘下骨鐘!

掘金入眠刈 發表於 2023-10-26 13:23:02

LZ說的很不錯

后会无期846 發表於 2024-1-25 11:42:18

沙發!沙發!

我爱霍启刚掖 發表於 2024-2-4 14:03:18

過來看看的

淡然一笑wwc 發表於 2024-7-2 13:31:35

路過,學習下

俺乃小潜mg 發表於 2024-7-25 09:54:35

多謝你分享

追上前面的 發表於 2024-8-27 15:44:26

沙發!沙發!
頁: [1]
查看完整版本: 水刀泰航