coiechan 發表於 2023-1-20 16:05:00

包膠 : 去黃後原來係幫你驗身?

包膠 : 去黃後本來係幫你驗身?

前次去黃後曾經係半年前, 事隔咁耐, 又聽各兄弟話新黃後式依傢係包起機, 一於試下.

由皇崗去, $12的士便到. 去到試下間餐廳, $22碟牛河+凍飲, 不外沒有得.

(果為冇帶表, 無留神佢天双鐘係90定120分鐘)

個場重幾新, 硬件唔錯

BG皆係後死女一名. 又要我換左條戰役褲 (扮曬家出門心等我換完先泥, 多此一舉)

part 1 腳勢皆 OK, 夠力. 按pat抓袋皆齊.
part 2 一曲幫我脾la, 袋袋, 9根....足15分鐘以上, 硬曬. 但我一背耐久力夠, 冇咁易KO.

到夠鐘佢便停腳. 著番衫我問佢, 佢話:

"那裡是正規, 沒有會幫客人推出去."
"咁假如忍唔住洩瞭出去又面?"
"咁便証明你身材唔好囉!"

埋單 $187 + $80 小費 + $22 牛河 +$10 Locker

BG 重話, 下禮拜1至5, 按中式會購2收2粒鐘, 慶賀2周年............死意實係咁鬼好??

kkbbq:多開陳述減10分

[ 本帖最初由 kkbbq 於 2008-11-24 06:55 編纂 ]

穿雨捶 發表於 2023-10-7 06:00:01

幫幫頂頂!!

晓晓红青蜓吧 發表於 2023-11-7 05:57:52

謝謝樓主,共同發展

水草香蕉壁 發表於 2024-5-6 21:48:23

過來看看的

风男人1984 發表於 2024-5-28 21:37:46

謝謝樓主,共同發展

球妈2017 發表於 2024-6-26 02:45:18

找到好貼不容易,我頂你了,謝了
頁: [1]
查看完整版本: 包膠 : 去黃後原來係幫你驗身?