coiechan 發表於 2023-1-20 16:00:01

王者復仇戰

王者復恩戰

假如有睇我之前陳述o既師兄~
該當皆知小弟日前先經歷背西風暴~
再系麗c埋門一足臨尾噴鼻沒趣而回~
一曲系度謀劃路程~
決議系SZ再停止王者復恩戰~

第一站:威僧B 緝兇+門庭若市之旅

古次先去威僧B~
呢個場曾經黎過很多多少次同d部少&效勞員皆曾經好生~
已係我o既主場之一~
古次決議唔搵老相好~念試下新囡囡~
不外系年夜廳時期老相好居然系我斷絕顛末~
嚇到我馬上縮低個頭~假如俾佢曉得我黎到唔搵佢~
實係唔知面死

房無耐囡囡到~廣東人23歲~
號碼唔便利講~果為囡囡唔念俾屋企人&伴侶知佢系度做~
Part 1皆算按得唔錯~Part 2效勞流程皆唔多講~
小我私家以爲同CA浪漫式有D似~
囡囡玩得唔算太放~不外個導彈實係好嚇人~
估量最少36C 係我逢過o既囡囡頭3位~
系我控球&佢好Lin之下勝利收射

樣貌:B+
身體:A++ (36C以上 )
正骨:B+
/骨:B
好玩度:A-

(竣工後由於我一句道話最初變左做玩緝兇)

話道其時我同囡囡發言之前系某某網度睹過張同佢有d似樣o既相
佢立即齊身觸電苦視住我
又問我果張相囡囡有冇著身~著咩工衣~
幾時影~邊度影~邊位師兄放上彀~
實在同佢夾過d材料後我曉得實在唔係佢~
不外佢便係皆唔疑~話係我呃佢隻係唔念佢驚~
又為左念我幫佢刪除果張相~
不竭用佢o既身材引誘我~超爽~
(之前做效勞時又唔睹佢苦識做 )
最初45mins便系查案o既氛圍底下渡過~
不外睹到佢果個自得樣又幾好玩

出年夜廳再叫個熟悉正足妹按足~
好好傾好高興~
唔知係咪果為其時年夜廳無咩客~
d部少、效勞員 & 火Bar皆走曬黎伴我吹火~
再叫埋碗免費火餃裏凍檸蜜邊食邊吹~
幾乎便有種帝王式享用o既覺得~爽呀" />" />" />
呢種爽同出水能夠話係2種唔同o既覺得~
好有一種門庭若市&傢o既覺得
最初玩足幾粒鐘先走人~

賣單:$198+$5 locker+$20按足tips=RMB$223

第兩場:背西FL洗頭

由威僧B分開成小我私家皆好爽~
係個頭有極少痛~
於是走左去標的目的村度d正統極少o既FL度洗番個頭~
呢間我一背去開~果為D洗頭妹凡是城市幫我按埋背&腳~
最初幫我連洗帶按足40mins~再搵個髮型師jel埋個靚頭先走人~

賣單:RMB$10

第三場:標的目的村食年夜餐 決鬥臺灣辣妹型囡囡

前次系標的目的村經歷風暴食唔成年夜餐~
決議再去一探求竟~
古次睹周圍圍曾經回復壹般~
無左前次果種沒有安o既覺得~
d FL皆開番曬燈~止左幾個圈末於決議揀個臺灣辣妹型囡囡~
有睇臺灣烏澀妹會知係邊Type
我開價$130~佢討價$140收環保吹~成交~
囡囡做足根本效勞~
伴浴~好Lin~環保吹~叫床~
唯一好中不敷係囡囡唔鍾意人搞佢linlin
不外剩係視住佢個樣曾經超爽

樣貌:A
身體:B+
效勞:A-
好玩度:B+

賣單RMB$140

勝利天王者復恩~開高興心腸返港
(古次個陳述我無分隔出啦~要減足分俾我呀羅拔師兄 )

[ 本帖最初由 deaddg 於 2008-12-1 23:26 編纂 ]

历史人物费 發表於 2023-3-15 05:30:20

不錯不錯,樓主您辛苦了。。。

戏做顿 發表於 2023-3-26 18:47:12

有競爭才有進步嘛

找食的麻雀粮 發表於 2024-4-24 13:30:20

路過,支持一下啦
頁: [1]
查看完整版本: 王者復仇戰